Sarcina

# sarcina avansata #sarcina secreta #vedete #sarcina

Este sau nu este bine sa tii sarcina secreta pana cand este foarte avansata, cum fac unele vedete?

 

Vestea unei sarcini este, pentru multe femei, una pe care abia asteapta sa o impartasim cu familia si prietenii, mai ales daca este ceva ce asteapta cu nerabdare. Cu toate acestea, in lumea celebritatilor, ascunderea sarcinii este o tendinta pe care am vazut-o adesea. Daca ai avea ocazia, ti-ai tine sarcina secreta, asa cum fac unele celebritati?

Celebritati care si-au ascuns sarcinile

Incepem cu cea care este, fara indoiala, una dintre cele mai populare: Kylie Jenner, care a reusit sa isi pastreze sarcina un secret total, in ciuda faptului ca are o prezenta puternica pe retelele de socializare, facand-o publica pana la cateva zile dupa nasterea primei sale fiice.

Scarlett Johansson, cu o cariera indelungata in cinematografie si protagonista in filmele Marvel, este o alta celebritate care a decis sa isi tina secrete sarcinile, in principal pentru a evita sa primeasca comentarii despre aspectul ei in timpul sarcinii.

Acestora li se alatura celebritati precum actritele Emily Van Camp, Sophie Turner, Mindy Kaling, Jessica Biel si Rooney Mara, multe dintre ele profitand de carantina pandemica pentru a-si trai sarcina cat mai discret posibil.

Alte exemple de celebritati care au reusit sa isi ascunda mult timp sarcina sunt cantareata Adele si actritele Mila Kunis si Eva Mendes, care au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a pastra tacerea, chiar daca cu cateva luni inainte de nasterea copiilor lor, vestea fusese deja confirmata.

De ce sa pastrezi sarcina un secret

Multe dintre celebritatile care au ales sa isi tina sarcina secreta si-au impartasit motivele pentru care au facut acest lucru, iar cele mai multe dintre ele sunt foarte valabile si cu siguranta vor rezona cu mai multe mame.

In primul rand, exista avantajul intimitatii: daca nu stii ca astepti un copil, eviti sa fii tinta unor sfaturi nesolicitate cu privire la ingrijirea si educatia viitoare a copilului, precum si a unor posibile critici sau comentarii negative despre corpul tau.

Un alt motiv pentru care unele celebritati prefera sa pastreze secretul este pentru ca inainte de sarcina au avut o pierdere gestationala sau o sarcina cu risc ridicat si prefera sa tina vestea sub tacere pana la nasterea copilului.

De ce sa nu pastrezi sarcina un secret

Pe de alta parte, ai optiunea pe care majoritatea mamelor o urmeaza: sa impartasesti vestea sarcinii noastre, unele dintre noi inca din primele saptamani, iar altele cand suntem insarcinate de cateva luni.

Motivele pentru care impartasesti faptul ca astepti un copil sunt de obicei similare pentru toate, pentru ca vrei sa impartasesti cu persoanele importante ca unul dintre visele tale se implineste si ti-ai dori sa te insoteasca in aceasta noua aventura.

Un motiv pentru a nu tine sarcina secreta este ca, chiar daca nu esti bolnava, faptul ca oamenii stiu ca esti insarcinata ii ajuta sa fie mai atenti cu tine si sa observe sau sa detecteze orice lucru iesit din comun.

In plus, faptul ca arati burtica este un lucru care de obicei te umple de mandrie si in aceasta etapa in care corpul tau  se schimba atat de mult, complimentele si atentiile altor persoane fata de tine din cauza starii tale sunt intotdeauna binevenite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului