Sarcina

# bona copii # cati copii #baby sitter #parenting #nastere #copii

Cati copii ar trebui sa ai. Fa-ti si tu testul!

Esti deja parinte sau te gandesti sa fii, nu stii cati copii vrei sa ai, te gandesti ca nu vei reusi sa ai grija de o familie numeroasa? Daca te framanta aceste probleme, atunci ar trebui sa-ti faci urmatorul test.

Daca vrei sa aflii cat de numeroasa ar tebui sa fie familia ta, intra pe acest link si fa-ti si tu testul. 

Testul iti va dezvalui daca ai capacitatea sa ai grija de 1, 3, chiar 10 copii punand intrebari care nu se refera strict la parenting, ci si la sacrificiile pe care esti dispus sa le faci in detrimentul vietii de familie, cum ar fi jobul si timpul liber. "Multe cupluri isi fac griji in ceea ce priveste numarul de copii pe care ar trebui sa-i aiba, pe langa cei care intampina probleme de fertilitate sau cei care pur si simplu nu aleg sa aiba un numar fix de copii. Totusi, oricat de distractiv ar fi acest test, nu ar trebui sa va bazati deciziile finale pe el", avertizeaza Liat Hughes Joshi, specialist in parenting, citata de publicatia britanica "The Daily Mail".

Una dintre problemele pe care ar trebui sa le mai aiba parintii in luarea unei astfel de decizii se refera la aspectele financiare implicate, avand in vedere ca aducerea pe lume a mai multor copii are un impact important asupra bugetului familiei. 

Voi cati copii ati vrea sa aveti? 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare