Sarcina

#poveste incredibila #virgina #insarcinata

A ramas insarcinata desi era virgina! “Am fost ingrozita”

 O adolescenta a fost poreclita “Fecioara Maria”, deoarece a ramas insarcinata fiind inca virgina.

 

 Samantha Lynn Isabel, o adolescenta din SUA a ramas insarcinata la varsta de 19 ani desi era inca virgina. Tanara nu intretinuse relatii sexuale. Din acest motiv a fost poreclita de prieteni si parinti “Fecioara Maria”.

 Tanara a marturisit ca a fost ingrozita de rezultatele testelor. Desi multi nu-si explica cum este posibil sa ramai insarcinat cand esti inca virgin, tanara din Massachusetts crede ca a gasit explicatia.

”Am citit ca poti ramane insarcinata si in timpul preludiului”, a spus ea intr-o postare pe TikTok.

 Tanara povesteste ca a fost uimita sa constate ca menstruatia i-a intarziat si a inceput sa aiba simptome specifice sarcinii. Aceasta a mers la medic pentru un control si a ramas inmarmurita cand a aflat ca testul de sarcina i-a iesit pozitiv si i s-a spus ca acum mananca pentru doi.

 Acum are 25 de ani si 2 copii. Un baietel in varste de cinci ani, pe care l-a nascut fiind inca virgina si un fiu in varste de un an.

 Tanara a povestit patania intr-un video pe Tik Tok, intitulat “Asa am ajuns sa am un fiu de cinci ani”, care a strans peste 1,4 milioane vizualizari.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului