Sarcina

#deces valeria ograsanu #Valeria Ograsanu

A murit actrita Valeria Ogasanu. A fost invinsa de o boala grea

Actrita Valeria Ogasanu s-a stins din viata duminica, 26 februarie, la varsta de 76 de ani. Anuntul trist a fost facut de fiul acesteia si al actorului Virgil Ogasanu pe o retea de socializare.

"Drum lin in Lumina, iubita mama! Te iubesc!", a scris Mihai Ogasanu, pe Facebook.

Surse apropiate actritei au declarat ca aceasta avea o stare de sanatate precara si ca era diagnosticata cu mai multe afectiuni, inclusiv cancer. Fiul actritei a marturisit ca mama sa si-a petrecut ultimele zile in sanul familiei, la resedinta acestora.

“Asa a vrut Dumnezeu sa se intample. Pe tata il sustinem cat putem, si el sufera enorm, s-au iubit, s-au adorat toata viata, a fost o iubire imensa. Niciodata nu esti pregatit pentru astfel de momente grele, iar cand iti mor parintii este foarte dureros. Odata cu moartea mamei simt ca s-a rupt o bucatica din mine, din inima mea, acesta este sentimentul”, a povestit fiul actritei.

"A avut o forma rara de cancer, care i-a impanzit tot corpul, care nu i a permis nici sa fie operata, a fost ceva galopant. Ultimele zile a vrut sa le petreaca nu in spital, ci cu noi, la casuta din Cornu, aici a vrut sa fie inmormantata, la Cornu”, a precizat Mihai Ogasanu, conform impact.ro.

Valeria si Virgil Ogasanu s-au intalnit pe scena Teatrului Bulandra, loc in care a inceput povestea de dragoste a acestora. Dupa o poveste de dragoste de cativa ani, cei doi s-au casatorit. Acestia au impreuna un singur copil, pe Mihai Ogasanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele