Sarcina

#semne baiat #baiat #sex copil #copil #sarcina

8 semne care iti arata ca vei avea un baiat

In general, majoritatea parintilor isi doresc ca primul lor copil sa fie un baiat. Multi dintre ei cauta sa gaseasca semne care sa le indice care este sexul copilului inca din primele luni de sarcina. Metoda ce mai sigura de a afla care este sexul copilului tau este, fara indoiala, ecografia, insa exista cateva semne care ar putea sa iti indice, in proportie de 50%, daca vei avea un baiat. Iata cateva dintre acestea:

1. Burtica mare sau mica?

Unul dintre primele semne care ar putea sa iti indice ca vei avea un baiat este dimensiunea mica a burtii. Desigur ca se vor gasi femei care sa contrazica acest lucru, insa, in majoritatea cazurilor, femeile care sunt insarcinate cu baieti au burti mai mici.

2. Culoarea urinei

Un alt indiciu care iti poate arata ca porti in pantece un baiat este culoarea galben-deschis a urinei.

3. Sarat sau acru

In general, femeile insarcinate au o pofta nebuna de sarat, corelata cu cea de preparate acre. De asemenea, mamicile de baieti au pofte acute, pe care si le potolesc rapid doar cu o simpla gustare, pe cand cele de fete sunt mult mai gurmande. De asemenea, femeile insarcinate cu baieti au o inclinatie mai mare spre proteine, carne si branzeturi.

4. Marimea sanilor

Marimea sanilor este un alt indiciu care iti poate spune sexul copilului. Daca sanul tau drept este mai mare, atunci copilul tau va fi un baiat.

5. Pielea uscata

Daca pielea ta capata un aspect mat si uscat, acesta este un alt semn ca esti insarcinata cu un baiat. De asemenea, picioarele mai reci sunt un alt indiciu ca viitorul tau copil va fi baiat.

6. Bataile inimii

Daca rata batailor inimii fatului este mai mica de 140 de batai pe minut, aceasta ar putea indica ca vei avea un baiat.

7. Fara greturi

Femeile insarcinate cu baieti nu se confrunta in general cu greturi matinale. In schimb, ele pot avea migrene acute.

8. Pilozitatea

Daca observi ca parul tau creste mai mult decat de obicei pe picioare, acesta ar putea fi din nou un indiciu ca micutul pe care il astepti este un baiat.

Sursa foto: pregnancy.lovetoknow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare