Sarcina

#haine gravide #sarcina #album #fotografii #stickere

5 moduri dragute sa iti urmaresti sarcina

Sa fii insarcinata este unul dintre cele mai frumoase lucruri care ti se pot intampla! De aceea, este firesc sa iti doresti sa imortalizezi acest moment pentru eternitate. In loc sa faci doar cateva poze banale pe care sa le uiti intr-un folder in calculator, ivillage.com te invata sa iti documentezi saptamanile sau lunile pana la nastere astfel incat, la sfarsitul sarcinii,  sa le poti transforma intr-un album superb, cu poze memorabile.

1 Esti frumoasa in pastel

Diversele tonuri deschise ale hainelor tale iti insenineaza ziua si iti fac albumul sa arate stralucitor. Adauga lucruri inedite, cum ar fi o palarie de Mos Craciun, o esarfa cu buline, cainele familiei sau un sombrero si vei intregi astfel colectia memorabila de poze cu tine pana la nastere.

2 Implica-l pe fratele mai mare

Daca ai deja un copil, o alta idee minunata este sa il implici si pe el in ineditul proiect. Imbraca-te intr-un top deschis la culoare si poarte o pereche de blugi bleumarin, pentru un contrast cat mai evident, si lasa-te fotografiata alaturi de micutul tau in fiecare luna pana la nastere. El poate purta o tabla mica sau o pancarta pe care sa fie scris numarul lunii in care te afli.

3 Foloseste-te de stickere

Un sticker micut, lipit pe burtica ta, este un alt mod interesant prin care poti numara saptamanile pana la nastere. Te poti lasa imortalizata de sotul tau in profil, iar stickerul sa fie ca o extensie a tricoului tau.

Cumpara cateva astfel de produse din magazinele de specialitate sau confectioneaza-le singura acasa. Scrie pe ele numarul saptamanilor in care esti si catalogheaza-le in albumul foto dedicat marelui eveniment.

4 Compara sarcina cu diverse tipuri de fructe

Este la fel de distractiv precum suna. La inceput, poti folosi un bob de fasole, apoi o lamaie, o portocala, iar la final poti sa ajungi la un pepene. Aici insa, data fiind marimea si greutatea fructului, este recomandat sa pozezi in pozitie culcata: daca te ridici, este posibil sa iti declansezi travaliul si bebelusul sa se nasca inainte de termen.


5 Pozeaza-te langa o tabla de scris

Daca nu ai o astfel de tabla acasa, poti realiza una cu ajutorul unui tip de vopsea care se gaseste in comert si cu care poti vopsi orice loc din casa, incepand cu peretii si terminand cu usa de lemn. Dupa ce ai realizat panoul, traseaza-i un contur frumos si scrie cu creta numarul saptamanii sau lunii la care a ajuns sarcina ta.



Sursa foto:ivillage.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului