Sarbatori cu stil

#machiaj craciun #machiaj

Fii indrazneata de Craciun! Cum sa folosesti culoarea rosie in machiajul de sarbatori

Rosul este, fara indoiala, culoarea Craciunului si il poti folosi oriunde si oricat, fara sa fie prea mult in aceasta perioada. Decoreaza-ti casa cu rosu, poarta haine rosii si, de ce nu, foloseste-l cu indrazneala atunci cand te faci frumoasa, fara sa te rezumi doar la un ruj sau la oja de pe unghii.

Chiar daca poate stai acasa de Craciun, trebuie sa fii frumoasa cand stai la masa cu familia si, cu atat mai mult, daca mergi in vizita la rude sau la prieteni pentru o petrecere restransa. Un pic sau un pic mai mult rosu este chiar recomandat in aceasta perioada. Si cu cat este mai intens, cu atat mai bine!

Cum folosesti culoarea rosie cand te machiezi

Un ruj rosu va fi intodeauna sexy, mai ales daca are o textura mata, iar daca este lucios va da mai mult volum buzelor. Dar de ce sa te rezumi la atat?

Fardul de pleoape rosu, piesa de rezistenta a machiajului

Nu te sfii sa aplici pe pleoape un fard rosu. Pentru un efect uimitor, foloseste tonuri mai deschise la coltul interior si mai inchise pe masura ce te departezi; daca il combini si cu putin auriu sau cafeniu, vei obtine o privire intensa si seducatoare, iar putin sclipici iti va da un look modern si tineresc.

Eyeliner rosu? Cu siguranta, da!

Ideea de a-ti contura ochii cu rosu nu trebuie sa te sperie. Nicidecum! Foloseste ce nuanta de rosu doresti si, daca ti se pare, totusi, o indrazneala prea mare, poti trasa o linie subtire rosie alaturi de eyelinerul negru, pentru un efect deosebit, modern si romantic.

Nu uita de blush!

Cea mai simpla modalitate de a include rosul in machiajul de sarbatori este fardul de obraz. Un blush rosu iti va pune pometii in evidenta. Spre exemplu, putin rosu de burgundia, difuzat bine pe obraji, va crea un efect de imbujorare si de umbre, in acelasi timp; daca folosesti si iluminator pe zonele inalte ale chipului, finisajul va fi cu atat mai seducator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele