Cele mai citite despre santier pasaj

Cum sa iti oferi o sedinta de spa la tine acasa

Nu ai nevoie de un mega-buget pentru a beneficia de efectele relaxante ale unui spa.

Cafenele orientale in Bucuresti

Ceaiuri aromate, cafele la nisip, cocktailuri exotice si narghilele imbatatoare sunt ingredientele unei seri intr-o cafenea cu specific oriental. In ultimii ani, gusturile romanilor in materie de distractie s-au schimbat, trecand de la cluburile zgomotoase cu muzica rock, la cafenelele retrase

Cum sa-i vorbesti dirty

Dirty talk este una dintre modalitatile “fierbinti” prin care iti poti condimenta viata sexuala. Desi este privita cu reticenta, o conversatie dirty reaprinde flacara pasiunii. De asemenea, iti va provoca imaginatia sexuala si te va face sa ii marturisesti partenerului cele mai ascunse

Cele mai noi despre santier pasaj

Deja 70% dintre elevi sunt analfabeti functional. Incotro?

Toate studiile psihometrice demonstreaza imbecilizarea populatiei lumii incepand cu anul 2000. Care stiti cu ce eveniment coincide? Cu lansarea serviciului internetic world wide web (www) catre populatie, acesta fiind initial un proiect militar. Poate nu realizam acum, desi ar trebui, ca scaderea globala a coeficientului intelectual (IQ) ne va impacta major pe toate planurile. Acum cativa ani IQ-ul mediu european era de 99, Romania avand 91. Se estimeaza ca pana in anul 2050 coeficientul intelectual mediu global va fi în jur de 80. Paradoxal, cand te gandesti ca accesul la informatia de pretutindeni ar fi trebuit sa ne imbunatateasca nivelul de cunostinte... Insa, poate ca aici e si capcana: nu ne mai chinuim sa memoram informatia, si de aici si regresia vocabularului tot mai des intalnita la tineri.

Vremea a facut prapad in tara! Grindina cat oul de gaina, copaci cazuti si inundatii

Vremea rea facut prapad in aproape toata tara noaptea trecuta. A cazut grindina cat oul de gaina, furtuna a doborat copaci, iar ploile au cauzat inundatii. S-au produs pagube insemnate intr-o perioada scurta de timp.

Incaltamintea de protectie - cea mai buna alegere pentru tine!

Ranile de la picioare reprezinta la ora actuala in jur de 7% din cazurile accidentelor de munca. Este deci indispensabil sa te protejezi cu ajutorul modelelor de incaltaminte de protectie.