Poze sangerari gingivale

Iata cele mai relevante poze despre sangerari gingivale de pe acasa.ro

Cele mai citite despre sangerari gingivale

Dureri de ceafa: ce boli pot ascunde?

Durerile de ceafa sunt localizate in spatele capului, la nivelul gatului si pot fi cauzate de o multime de boli si afectiuni serioase. Nu ignora niciodata o durere intepatoare si persistenta de ceafa, deoarece poate fi vorba de o entorsa a gatului, de spondiloza cervicala sau chiar de meningita. Iata ce alte riscuri mai exista atunci cand constati ca incepe sa te doara foarte tare in zona cefei si cand este cazul sa te prezinti la medic!

De ce ne curge sange din nas?

Sangerarile nazale sau epistaxisul sunt scurgeri de sange ca urmare a ruperii sau cresterii permeabilitatii vaselor sanguine. In general, pot sa apara la persoanele care prezinta simptomele r

Cum sa calmezi durerile de dinti

Durerea dentara apare in momentul in care nervii dintilor sunt iritati sau cand gingiile se inflameaza.

Cele mai noi despre sangerari gingivale

Deparazitarea externa a cainilor primavara - o urgenta veterinara

Primavara este un moment extrem de important atunci cand vine vorba despre gestionarea starii de sanatate a cainilor. Marcand inceputul unei noi perioade de activitate si crestere in natura, cu temperaturi ridicate si cu imbunatatirea conditiilor meteorologice, primavara este momentul in care parazitii externi ai patrupedelor isi reiau activitatea. Aceasta crestere naturala a activitatii parazitilor, in special a capuselor, expune cainii unor riscuri semnificative, mai ales atunci cand nu se implementeaza la timp masuri adecvate de protectie.

Boli cu transmitere sexuala: infectia cu HPV si herpesul genital

Infectiile cu transmitere sexuala (ITS), cunoscute anterior ca boli cu transmitere sexuala, implica transmiterea unui organism intre partenerii sexuali prin diferite cai de contact sexual, fie oral, anal sau vaginal.

Importanta ingrijirii preventive: de ce vizitele la stomatolog nu ar trebui amanate?

In ritmul alert al vietii de zi cu zi, gasirea timpului pentru programarea si participarea la vizitele regulate la stomatolog poate parea ca o sarcina dificila si adesea neglijata. Cu toate acestea, este crucial sa intelegem importanta acestor vizite periodice pentru mentinerea unei sanatati orale optime si prevenirea problemelor dentare pe termen lung. Primul si cel mai evident avantaj al vizitelor regulate la stomatolog este prevenirea si depistarea timpurie a problemelor dentare. Prin evaluari periodice, medicul stomatolog poate identifica semnele incipiente ale cariilor, gingivitei sau altor afectiuni dentare, intervenind in stadii incipiente pentru a evita complicatiile si disconfortul ulterior. Astfel, se pot efectua tratamente mai putin invazive si mai putin costisitoare, contribuind la mentinerea sanatatii orale.