Sanatosi de Sarbatori

#frumusete sarbatori #relaxare sarbatori #secrete frumusete #craciun #relaxare

7 secrete de frumusete pentru un Craciun fara stres

Cat stres in perioada Sarbatorilor! Alergi dupa cumparaturi, dupa cadouri, iti faci planuri legate de masa de Craciun, te impacientezi la gandul ca va veni in vizita mama soacra... Toate se vor citi pe chipul tau daca nu iei masuri rapide. Iata cum poti arata superb, in ciuda stresului.

Parfumeaza-ti perna

Oricat de banal ti se va parea, parfumeaza-ti perna pe care iti asezi seara capul. Mai exact, pune pe un colt de perna sau pe dosul fetei de perna cateva picaturi de esenta de portocale, lavanda sau bergamota. Aceste arome te vor ajuta sa te relaxezi si sa te odihnesti mai bine, astfel incat sa nu te trezesti cu cearcane uriase sub ochi.

Imbraca-te in albastru

Potrivit cromoterapiei, pentru a elimina tensiunile, ideal este sa te inconjori de albastru. Incepe cu tinuta de zi cu zi. Poate fi vorba despre o camasa, de manichiura chiar de niste farduri. Aceasta culoare transmite calm si induce multa liniste.

Bea un cocktail calmant

Pune intr-un blender 3 cuburi de gheata, 50 de grame de telina, 50 de grame de fenicul, cateva frunze de salata verde, doua felii de ananas si un kiwi si amesteca bine. Ce au special aceste ingrediente? Contin substante cu actiune sedativa si sunt bogate in vitamine care va ajuta sa iti pastrezi imunitatea mare. Bea un astfel de suc in fiecare dimineata.

Prepara-ti o masca

O masca hidratanta, din rodie si ginseng, iti va reda stralucirea chipului, astfel incat sa nu se vada nimic din chinurile din aceste zile obositoare. E un adevarat tonic pentru piele si te vei felicita ca l-ai folosit.

Fa o baie de abur

O mini sauna pentru fata, dupa o zi obositoare, este exact ceea ce ai nevoie pentru a te simti mai tanara. Pune intr-un bol apa clocotita, doua lingurite de bicarbonat si 5 picaturi de ulei esential de lavanda, musetel sau menta. Stai cu fata deasupra bolului timp de cinci minute.

Fa-te frumoasa cu ulei de cocos

De secole, thailandezele isi maseaza trupul cu ulei de cocos, pentru proprietatile relaxante si chiar energizante pe care acesta le are. In plus, face si pielea stralucitoare, exact ceea ce iti doresti zilele acestea.

Poarta ruj rosu

Un truc pentru a te simti bine in pielea ta, dar si pentru a arata bine in ochii celorlalti este sa iti colorezi buzele cu rosu. Este nu doar culoarea Craciunului, ci si nuanta care iti confera mai multa incredere in tine.

Sursa foto: wallpaper-download.ne

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea