Sanatatea copilului

#coronavirus #vaccinare #copii

Octavian Jurma atrage atentia: "Fara vaccinare, cea mai vulnerabila categorie vor fi copiii"

Cercetatorul Octavian Jurma atrage atentia ca una dintre cele mai vulnerabile categorii in fata valului 5 al pandemiei vor fi copiii.

 

”Multa lume asteapta un miracol care sa ne salveze de valul 5 si Omicron fara ca noi sa facem nimic. Dar Dumnezeu ne-a dat deja un miracol, se numeste vaccin. Doar ca trebuie sa facem ceva ca sa ne pazeasca de rele”, scrie pe Facebook Octavian Jurma.

”Vaccinul este un miracol produs de minti luminate, pe care il refuzam pentru ca ascultam de minti intunecate… E foamete mare in lume si Dumnezeu ne-a dat posmegii ca sa nu murim de foame nu ca sa ne indestulam, dar noi ii refuzam pentru ca trebuie sa facem ceva ca sa ii muiem. Apoi, daca totusi i-am muiat, protestam ‘cat mai trebuie sa mancam posmegi?’ La care ecoul ne raspunde ‘cat mai trebuie sa traim?’…”, a mai scris medicul.

Fara vaccinare, cea mai vulnerabila categorie vor fi copiii. Ei vor avea cel mai mult de suferit, atrage atentia Jurma.

„In 2022 ne asteapta insa o decizie si mai grea decat sa ne muiem posmegii pentru noi. Va trebui sa muiem posmegii pentru copiii nostri. Fara noi, fara decizia noastra de ne proteja copiii de virus si de boala prin vaccinare, copiii devin cea mai vulnerabila tinta a pandemiei. Pentru a lua asemea decizii de viata si de moarte, Dumnezeu ne-a dat deja miracolul accesului la Adevar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sanatatea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului