Sanatate

#nutritie #alimentatie sanatoasa #expert acasa.ro #Renata Mihalache

Expertul Acasa.ro, Renata Mihalache, nutrition & health coach

Expertul Acasa.ro, Renata Mihalache, nutrition & health coach

Cand ai discutat ultima oara cu cineva – poate un specialist? – despre sanatatea si preocuparile tale si ai primit timpul, atentia si implicarea pe care stii ca le meriti? Ai primit vreodata un set de recomandari teoretic bune, dar imposibil de pus in practica (de unul singur) in realitatea vietii tale, facandu-te sa te simti vinovat si descurajat?

 

Bun venit in cabinetul meu virtual! Sunt Renata Mihalache, health coach certificat IIN (The Institute for Integrative Nutrition – cea mai mare si mai moderna scoala de profil din lume, ce mi-a limpezit orizonturile complexe si nu o data contradictorii ale nutritiei si vindecarilor naturale), technician nutritionist acreditat in Romania, am urmat o specializare in nutritie si gatit pentru copii oferita de Stanford University, iar in prezent parcurg o specializare in Ayurveda, medicina traditionala indiana.

Tin la titulatura de coach intrucat, oricum ar fi tradusa in limba romana, ii lipseste particica aceea de sens de lucru frecvent si sustinut cu o persoana in vederea atingerii obiectivelor ei, printr-o abordare personalizata si ajustabila pe parcurs. Este, de fapt, si maniera in care imi duc clientii spre reusita, fie ca vorbim de familii cu prea putin timp liber ce trebuie sa invete sa aleaga si sa pregateasca rapid hrana potrivita, cupluri care doresc sa conceapa un copil sanatos, femei insarcinate sau care alapteaza si au nevoie de energie, forma fizica si nutritie adecvate si mai apoi de planuri alimentare echilibrate pentru copil, fie ca sunt persoane ce se lupta cu carente ori disfunctii alimentare emotional-compulsive, sau cu afectiuni cronice pentru depistarea cauzelor carora este nevoie de o abordare holistica (corpul-materie, sufletul si spiritul sunt un intreg, astfel ca orice “hrana” nepotrivita “consumata” de oricare dintre ele are efecte si asupra celorlalte)!

Am studiat majoritatea teoriilor dietare existente la ora actuala si, departe de a deveni adepta cu orice pret a uneia sau alteia, realizez si observ in practica mea importanta fiecareia in parte atunci cand este aleasa pentru cazul potrivit!

Nu lucrez cu liste de restrictii, nu te impovarez cu tabele pline de cifre si nu consider ca trebuie sa mananci de pe talerul cantarului! Folosesc, in schimb, tehnici moderne si practice de lifestyle coaching, astfel ca sanatatea si bunastarea sa se instaleze in viata ta simplu, natural, distractiv. Si sa ramana pentru totdeauna!

Noutatea absoluta pe care o aduc in Romania si care reprezinta totodata un mare avantaj in managementul timpului tau si asa foarte comprimat consta din consultatiile si asistenta acordate inclusiv la domiciliu, telefonic sau online!

Cauti informatie? Inspiratie? Suport pentru o schimbare? Hai sa facem echipa!

Date de contact:
Renata Mihalache

Nutrition & health coach
Tel.
: 0746 882 052
E-mail: contact@newtritionist.ro, renatamihalache@yahoo.com
Web: newtritionist.ro

Articole scrise de Renata Mihalache

  •  
  •  
Renata Mihalache