Sanatate

#slabit supa de varza #supa de varza #dieta cu supa de varza

Expertul Acasa.ro, Liana Contiu: Dieta cu supa de varza, slabesti pe moment, te ingrasi in viitor!

Una dintre cele mai cunoscute diete este dieta cu supa de varza. Aceasta vedeta a dietelor-minune ne promite topirea kilogramelor mult detestate si siguranta unei siluete de vis in cel mai scurt timp, poate chiar 7 zile . Fix cat avem pana la evenimentul in care trebuie sa aratam impecabil.

Cum functioneaza?

De obicei mananci supa de varza si eventual mese mici de alte alimente sarace in calorii un numar de zile, cam pana cand acul catarului ne arata cifra mult dorita.

Functioneaza? De cele mai multe ori da. Mai ales cand suntem novice in ale dietelor. Dar efectul e de scurta durata . Efectul Yo-Yo facandu-si aparitia, mai exact pui la loc cam cat ai dat uneori si cu bonus. Apoi, dupa numeroase diete restrictive, sanatatea ta are de suferit si pe langa asta procesul de slabire este mult mai lent indiferent de metoda abordata.

Nu am nimic impotriva supei de varza sau a supelor in general, mi se par hidratante si nutritive, dar cu conditia de a fi inculuse intr-o dieta buna si un stil de viata corespunzator (acela care cuprinde sport si miscare).

Ideea este simpla si cunoscuta de toti: nu poti avea o silueta armonioasa, o sanatate optima, energie si vitalitate fara a implementa ceva de lunga durata. Acel stil de viata sanatos cu care ne tot bat la cap specialistii nu este o notiune “la moda”, ci este o decizie privind schimbarea modului de a manca, a trai si a ne misca.

Inainte de a apela la solutii radicale, incercati sa aflati ce vi se potriveste si sa faceti schimbarea intr-un mod eficient si durabil.

Sursa foto: jennycancook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Liana Contiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea