Sanatate

#miscare #ulei de masline #somon #slabit #activitate fizica #regim slabit

Expertul Acasa.ro, Florentina Opris: Cel mai simplu mod pentru a slabi!

Nu va recomand sa apelati la infometare pentru a slabi! Este cea mai incorecta solutie, pentru ca nu face decat sa dezechilibreze organismul, generand acel efect de yoyo: veti slabi, va veti ingrasa si nu veti rezolva nimic. Renuntati la aceasta idee si puneti in practica variant mea care o sa va fie de ajutor!


Nu renuntati la grasimi, pentru ca au rol foarte important! Invatati sa le consumati pe cele sanatoase continute in ulei de masline, iaurt, peste, seminte, alune, nuci sau migdale, asociate cu consumul caloric prin miscare.

Reduceti necesarul de calorii, in special la cina, atunci cand va recomand sa consumati doar o salata, la care sa adaugati cateva bucatele de peste somon, care furnizeaza grasimi omega 3 si omega 6, dar si un aminoacid esential care stimuleaza productia de serotonina. Urda este buna si ea, deoarece contine proteine de calitate benefice pentru sanatatea si dezvoltarea musculaturii.


In plus, cel mai simplu mod de a slabi este sa faceti constant miscare, cel putin 30 de minute zilnic: 10 minute alergare, fie si pe loc, 10 minute sarituri pe un picior si celalalt si 10 minute exercitii pentru abdomen si fesieri!

Procentul de grasime din corp ar trebui sa fie intre 18-20% la barbati si 24-26% la femei !
Mancati sanatos si faceti miscare!

CITESTE SI:

Pierdeti o masura la haine in 4 saptamani

Date de contact:
Florentina Opris
Realizatoare de emisiuni de sanatate & miscare
Presedinte Asociatia Pentru O Viata Sanatoasa
E-mail:
florentina@florentina.ro
Web:
florentina.ro; alegesafiisanatos.ro
facebook.com/florentina.opris

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Florentina Opris