Sanatate

# tratament slabit #peeling corporal #impachetari namol #termoterapie

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Tratamentul care favorizeaza slabirea rapida

Este greu sa ne decidem ce ar trebui sa facem pentru a slabi, pe langa diete, ceaiuri de slabit, pastile sau apa plata cu lamaie! Noi va propunem un tratament pe baza de namol marin imbogatit cu substante anticelulita si impotriva retentiei de apa.


Ce se intampla, de fapt? In primul rand trebuie sa se efectueze un peeling corporal profesional pentru indepartarea unui strat de celule moarte si deschiderea porilor. Dupa aplicarea mastii de namol marin, Fango Silhouette, zonele tratate se infoliaza, iar pacienta se introduce intr-o termosauna
profesionala (“Body Shaping System”), unde, sub actiunea termoterapiei, vor intra in tesutul conjunctiv toate substantele continute in tratament, determinand in acelasi timp o transpiratie abundenta.

Pe langa eliminarea apei retinute in tesuturi si a toxinelor care ingreuneaza arderea grasimilor si in principal impiedica buna functionalitate a organismului nostru, acest tratament ajuta la: eliminarea din profunzime a celulitei, refacerea tesuturilor si ameliorarea vergeturilor.

Un program complex de slabire trebuie neaparat sa contina tratamente corporale, pentru ca, pe langa faptul ca procesul de slabire este mult mai rapid, se produce o remodelare corporala efectiva, generala sau partiala pe zonele cu probleme.

De asemenea, corpul se va schimba total, nu va arata ca dupa o cura drastica de slabire, musculatura va fi tonifiata, celulita se va elimina (doar
prin dieta, celulita nu se elimina), iar vergeturile nu doar ca vor fi estompate, ci si ameliorate.

Dupa un tratament de 10 sedinte intensive, 3 sedinte/saptamana, combinat cu electrostimulare sau masaj, veti da jos pana la 8 kg si peste 7-8
centimetri in circumferinta!

Rezultatele sunt de lunga durata si, in plus, corpul inca mai reactioneaza pozitiv la tratament pana la 20 zile de la incheierea acestuia datorita produselor profesionale folosite, care au o concentratie puternica de substante.

Toate aceste proceduri efectuate sub supravegherea unor persoane calificate vor duce la obtinerea unor rezultate uimitoare! Nu trebuie decat sa va
doriti cu adevarat sa aratati mai bine, sa va ambitionati si sa acordati mai multa atentie corpului dumneavoastra, pentru ca meritati!

Promo de primavara:
 
  • 8 impachetari cu Fango Silhouette + 2 sedinte GRATUIT 50 minute/sedinte - 249 lei

Elisabeta Ratiu
Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue
Adresa:
 Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti
Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 
Web: bettyblue.ro
E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, 
 

Centrul de Slabire BettyBlue Victoriei 
Adresa: Calea Victoriei 204, colt cu Str. Gina Patrichi, etaj 1
Telefon: 021-650.38.71, 0733.31.94.47
E-mail: bettybluevictoriei@yahoo.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea