Sanatate

#termosudatie #tratamente slabit #lemn dulce

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Scapa de grasime cu lemn-dulce si termosudatie!

Lemnul dulce este un adjuvant impotriva obezitatii! Este o planta din familia leguminoaselor, cunoscuta inca de pe vremea egiptenilor, a caror radacina recoltata se foloseste in tratarea diverselor afectiuni ale organismului nostru. Gustul dulce al acestuia se datoreaza cantitatilor de glucoza, fructoza si zaharoza. Si culmea, chiar daca este dulce, nu te va ingrasa, ci dimpotriva este recomandat in curele de slabire pentru a te ajuta sa dai jos surplusul de kilograme!

 

Ce efecte are lemnul-dulce?

Acesta are un efect antiinflamator, antiseptic, diuretic si anorexigen (scade pofta de mancare). Consumul de lemn dulce duce la scaderea apetitului, fiind un bun adjuvant in tratarea obezitatii si se gaseste in Plafar, fara a fi foarte scump.

Se consuma circa o lingurita de pulbere la o cana cu apa calda zilnic. Efectul sau diuretic si laxativ se va face simtit inca din primele zile de consum. Desi nu cauzeaza dureri sau deshidratare, nu uitati sa consultati indicatiile de pe cutie, astfel incat sa nu depasiti doza zilnica recomandata! Orice exces are si efecte sceundare, sa nu uitam acest lucru!

Cum este indicat sa il iei si ce trebuie sa faci pentru a scapa de cateva kilograme in plus?

Noi iti recomandam sa faci o cura de doua-trei saptamani cu lemn-dulce, asociat cu o dieta cu trei mese pe zi si doua gustari intre acestea, care ar fi ideal sa conste in fructe si legume proaspete, mai ales ca odata cu venirea primaverii avem de unde alege!

 

De asemenea, in aceasta perioada de doua-trei saptamani trebuie sa faci neaparat un pachet intensiv de impachetari cu termosudatie, care ajuta la eliminarea toxinelor, scaderea in kilograme, de pana la -5-6 kg in 3 saptamani, si in acelasi timp, vei elimina metalele grele si grasimile din organism.

 

Cum trebuie sa efectuezi aceste sedinte?

Iti recomand sa le faci cu o frecventa de 3 sedinte/saptamana, in toate cele doua-trei saptamani cat iei si lemn-dulce.

Rezultatele vor fi uimitoare, poti da jos pana la 20 cm cumulati si pana la 6 kg! Si sa nu uitam de aspectul cel mai important, ca, pe langa un numar minim la haine, vei scapa si de picioare umflate sau de retentia de apa, prevenind reaparitia acestora un timp indelungat!

Te asteptam cu drag sa profiti de Promo de primavara:

  • 8 impachetari cu termosudatie 50 minute/sedinta - 249 lei

Elisabeta Ratiu
Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue
Adresa:
Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti
Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 
Web: bettyblue.ro
E-mail: bettybluesalon@yahoo.com,
 

Centrul de Slabire BettyBlue Victoriei
Adresa: Calea Victoriei 204, colt cu Str. Gina Patrichi, etaj 1
Telefon: 021-650.38.71, 0733.31.94.47
E-mail: bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea