Sanatate

#cum sa slabesti #vacuum # vacuum slim #termosauna #impachetari ceai verde #tratament anticelulita

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Scapa de 5 kilograme inainte sa treci la hainele de primavara cu ceai verde si vacuum slim!

Extractul de ceai verde reprezinta un element nutritiv important, care ajuta la prevenirea cancerului, impiedica cresterea colesterolului, tine sub control hipertensiunea arteriala. De asemenea, scade nivelul glicemiei, are puternic efect antioxidant si revigoreaza organismul. Impachetarile cu ceai verde reprezinta o terapie noua, cu efecte remarcabile in curele de slabit si in lupta impotriva aspectului de coaja de portocala.

Beneficiile ceaiului verde asupra organismului

Ceaiul verde este, pe langa apa, cea mai consumata bautura din lume. Ceaiul verde este obtinut din planta numita Camelia Sinensis ca si ceaiul negru.  Diferenta: ceaiul verde nu este fermentat, ceea ce inseamna ca proprietatile antioxidante raman intacte si foarte puternice. Puterea ceaiului verde sta in polifenolii pe care ii contine, in special cel numit epigalocatechin galat (EGCG).

Ceaiul verde actioneaza ca un inhibitor al apetitului, dar are multe alte beneficii pentru sanatate, fiind si un agent anticancer. Bea ceai verde cu jumtate de ora inainte de fiecare masa principala!

Ceai verde vs celulita

Cum celulita indica anumite perturbari in buna functionare a organismului si, de asemenea, o asimilare incorecta a grasimilor, efectul ceaiului verde a fost din plin folosit pentru a combate acumularea de kilograme, cat si aspectele inestetice ale celulitei, capatand totodata si reintinerirea epidermei si tonicitatea ei prin detoxifiere masiva.
 

Bogatul continut in polifenoli si catehinele combat cu mare succes radicalii liberi si exercita o stimulare a arderilor grasimilor prin cafeina continuta de aceasta impachetare.

Ceaiul verde
este un excelent antioxidant, diuretic, stimulator al proceselor de ardere a grasimilor, utilizat indeosebi in tratamentele de slabit si remodelare a siluetei.

Depozitele de grasime sunt eliminate rapid, incepand cu prima sedinta intensiva.

Efectele impachetarilor cu ceai verde se vad chiar si dupa terminarea tratamentului (20-25 zile).

Combinatia cu vacuum slim da rezultate excelente dupa doar doua saptamani de tratament intensiv. Pe langa scaderea in kilograme, impachetarile cu ceai verde ajuta la detoxifierea organismului, la arderea grasimilor, eliminarea si prevenirea reaparitiei celulitei, redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii, eliminarea apei retinute in organism.

Pentru rezultate optime este necesar ca sedintele de impachetare sa fie efectuate de trei ori pe saptamana pana la obtinerea rezultatului dorit, urmand apoi ca saptamanal sa se efectueze cel putin o sedinta de intretinere.

Dupa 3 saptamani vei scapa de peste 5 kilograme!

Pasii tratamentului

Prima etapa este cea de aplicare a gelului de ceai verde.
Urmeaza apoi infasurarea in cearsaf de plastic si introducerea in termosauna la 75 de grade timp de 50 de minute.

Dupa desfoliere se aplica cu ajutorul masajului crema termoactiva anticelulita cu extract de ceai verde.

 Efectul termic aduce un plus de confort si eficienta tratamentului, iar in asociere cu vacuum-ul combate aspectul inestetic de coaja de portocala, capatand totodata reintinerirea epidermei si tonicitatea.

Se recomanda in cure de cate trei saptamani cu o asociere si de consum intern de ceai verde, respectand, de asemenea, necesitatile organismului de asimilare de apa suficienta pentru accelerarea eliminarii deseurilor metabolice din organism.

Cum actioneaza vacuum slim

Vacum-ul realizeaza o aspiratie locala, care duce la dispersarea depozitelor de grasime si la dizolvarea acestora prin masajul profund al muschiului. Prin acest tratament nu doar ca nodulii celulitici si adiposi sunt distrusi, insa reformarea lor dureaza multi ani datorita adancimii la care lucreaza aceasta terapie!

Prin adancimea la care lucreaza, vacuum-ul reuseste sa sparga micro si macronodulii celulitici, ajutand, de asemenea, la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele  doua-trei sedinte.

Prin stimularea circulatiei limfatice si venoase, a schimbului celular si datorita produselor folosite in timpul tratamentului, pielea isi redobandeste luminozitatea si fermitatea.

Mod de efectuare:

  • pacienta se asaza pe patul de tratament cu fata/spatele, deoarece terapia se efectueaza si pe fata si pe spate;
  • se aplica un strat de crema termoactiva anticelulita/ulei anticelulitic paprika special pentru a oferi lejeritate in miscari si pentru a preveni orice senzatie de durere;
  • se stabileste un program profesional de lucru cu intensitatea adecvata in functie de pragul de suportabilitate al pacientei si de numarul de sedinte efectuate anterior;
  • fiecare sedinta dureaza 30;
  • vacuum-ul se efectueaza pe toate zonele cu probleme acolo unde se afla depozite de grasime si celulita.
  • la fiecare sedinta, intensitatea de lucru se mareste, pentru a obtine rezultate cat mai bune si mai rapide.

Rezultate

  • scadere in centimetri (10-12 cm dupa un singur tratament);
  • spargerea nodulilor celulitici;
  • scaderea unui grad de celulita/ tratament complex;

Pret 8 impachetari cu ceai verde 50 minute/sedinta 249 lei.

Pret 8 sedinte vacuum slim 30minute/sedinta 199 lei.

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, office@bettyblue.ro

Din 10 martie 2014

Centrul de Slabire BettyBlue Victoriei

Adresa: Calea Victoriei 204, colt cu Str. Gina Patrichi, etaj 1

Telefon: 021-650.38.71

E-mail: bettybluevictoriei@yahoo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea