Sanatate

#slabire Craciun # dieta de post #post craciun #post

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Dieta de post care te ajuta sa dai jos kilogramele in plus pana de sarbatori

VINERI

Pranz : Supa-crema de praz. Taie marunt 1 ceapa, 2 fire de praz si 2 cartofi mici curatati. Se fierb in 500 ml de apa cu sare, se strecoara, se paseaza, se dau prin sita si se amesteca cu zeama. Se pun din nou la fiert, se adauga 1 lingura patrunjel tocat, 1 lingurita de ulei, sare si piper si se serveste cu crutoane din 1 felie paine neagra, uscate in cuptor.

Mancare de spanac. Spala si opareste in apa cu sare 250 g spanac, scurge-l si toaca-l. Caleste 1 ceapa mica in 1 lingurita de ulei, adauga spanacul, 2 lingurite de bulion, putina zeama in care a fiert spanacul, sare si piper si mai fierbe-le 10 minute. Presara marar, patrunjel si, eventual, menta tocate fin. Poti pune odata cu bulionul si 1-2 catei de usturoi zdrobiti.

Cina: Salata de conopida cu ciuperci si patrunjel verde. Desfa buchetele o conopida mica si opareste-le in apa cu sare. Caleste 200 g ciuperci tocate cu 1 catel de usturoi si 2 fire ceapa verde in 1 lingurita ulei, pana se inmoaie. Amesteca-le cu conopida scursa, sare, piper, zeama de lamaie si patrunjel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea