- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 6
- Urmatoarea pagina
MARTI
Pranz : Mazare cu marar. Fierbe o ceapa mica (3-4 fire ceapa verde) cu 1 lingurita ulei si 1 cana de apa pana se inmoaie, adauga 250 g mazare boabe si las-o sa fiarba. Pune 2-3 lingurite pasta de tomate si mai fierbe 15 minute, potriveste la gust cu sare si ½ lingurita de zahar si adauga mararul tocat.
Cina: Cartofi fierti cu mujdei de usturoi. Fierbe 2-3 cartofi in coaja, curata-i si taie-i cubulete si amesteca-i cu mujdeiul frecat cu putina sare, 1 lingurita de ulei si apa minerala. Mananca-i fierbinti cu o salata de untisor: 1-2 legaturi de untisor, 1 lingurita ulei de masline, sare si zeama de la ½ lamaie.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 6
- Urmatoarea pagina