Sanatate

#cum sa slabesti #slabire #dieta #tratamente corporale # tratamente slabire

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Cura de 5 zile inainte de concediu!

Deja te gandesti ce sa-ti iei in bagaje pentru vacanta si inca nu ai curajul sa-ti probezi costumul de baie? A venit brusc caldura si iti simti uneori picioarele grele, umflate si iti vine sa arunci sandalele cu toc? Te inteleg perfect!

Pentru ca majoritatea femeilor trec prin aceste momente mereu, an de an si de aceea noi venim in intampinarea si tratarea acestor probleme cu pachete speciale de vara, tratamente fulger si intensive care sa te ajute sa castigi timpul pe care nu l-ai putut dedica corpului tau in primavara!

Pentru a da jos din kilograme si a reduce vizibil celulita iti recomandam impachetarile cu CRIO SLIM (la rece), recomandate in special celor care nu suporta caldura si au care au probleme vasculare. De asemenea, recomandam tratamentele in termocuverta, urmate de masajul anticelulitic intens - realizat cu gheata - sau cel clasic pentru cele mai conservatoare dintre voi.

Daca iti doresi o detoxifiere rapida, reducerea vizibila a nodulilor celulitici si imbunatatirea sistemului limfatic, atunci o combinatie intre impachetari detox slim si drenaj limfatic vor face minuni! Combinarea acestor tratamente, intr-un timp relativ scurt, duc la o scadere in greutate de 3-4 kilograme si pana la 10-12 centimetri in minus in circumferinta. 

Pentru cititoarele Acasa.ro, BettyBlue recomanda trei pachete la preturi speciale: PICIOARE USOARE - 279LEI, DETOX SLIM- 399 LEI si TONIC SLIM- 175 LEI

Mai multe detalii si programari la centrele noastre din: 

BETTYBLUE UNIRII - Piata UNIRII – Str. Baia de Fier nr. 10 et 1
Tel: 0213141925/ 0727 76 7008

BETTYBLUE VICTORIEI - Piata VICTORIEI- Calea Victoriei nr. 204 colt cu Str. Gina PATRICHI nr.1, et 1
Tel: 0216503871/ 0733 319 447

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea