Sanatate

#cura de slabire #impachetari #slabire rapida #termosudatie # Termoslim

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Cum sa scapi de 5 kilograme pana de Paste

Iti doresti sa slabesti rapid inainte de vacanta de Paste pentru ca ai ganduri de concediu sau ti-ai propus ca pana la 1 mai sa ai un corp armonios, caci vara se apropie? Atunci, pur si simplu pentru a arata mai bine in aceasta vara exista o solutie excelenta, ieftina si rapida numita termoslim sau termosudatie!

 

Ce reprezinta acest termoslim? Sunt impachetari de slabire rapida cu termosudatie, un tratament ce produce exudatie, avand un rol esential in eliminarea apei retinute in corp, a grasimilor localizate si a toxinelor retinute din organism! 

Acest tratament este hidratant, elasticizant si in acelasi timp va oferi pielii un aspect sanatos si stralucitor datorita compozitie sale de parafina lichida!

Iti recomandam sa combini aceste impachetari cu un consum de ceai de ghimbir, asta daca iti place gustul de ghimbir. In cazul in care nu iti place gustul picant-acrisor, ceaiul de flori de soc va fi un bun inlocuitor.

 

Cum se prepara ceaiul de ghimbir? Foarte simplu: cumperi din supermarket ghimbir proaspat (este radacina), il cureti si dai prin razatoarea mica o bucatica, pe care o acoperi cu apa fierbinte, cam 1-1,5 l de apa fierbinte si lasi vasul acoperit cam 30 de minute, poti adauga putina miere si lamaie daca ti se pare gustul prea puternic. De asemenea, este recomandat cam doua-trei cani pe zi sa se consume. Ceaiul se pastreaza bine la rece si de pe o zi pe alta! Ceaiul de ghimbir este excelent deoarece reduce senzatia de foame, taie greturile, ajuta la accelerarea digestiei, la buna functionare a bilei. Poti uita de balonari si gaze intestinale!

 

Ce rezultate pot obtine cu ajutorul impachetarilor Termoslim?

Chiar dupa prima sedinta te vei simti mai usoara cu pana la 1 kg si vei scapa de 1 cm in circumferinta. Dupa 3-5 sedinte intensive se dau jos pana la 3 kg si peste 5 cm in circumferinta, iar dupa un tratament complex, care va cuprinde si o disciplina alimentara, puteti da jos pana la 5 kg si peste 10 cm in circumferinta!

Care sunt beneficiile impachetarilor cu termosudatie?

In primul rand, eliminarea toxinelor si a apei din tesuturi! Acestea determina eliminarea si arderea grasimilor impiedicand formarea nodulilor adiposi, pielea devine mai fina si mai elastica, iar aspectul de coaja de portocala se diminueaza vizibil de la o sedinta la alta. 

Care sunt contraindicatiile

Impachetarile cu termoslim, ca si restul tratamentelor la cald sunt contraindicate persoanelor cu probleme cardiace grave, femeilor insarcinate si persoanelor care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice. 

Cui se recomanda acest tip de tratament?

  • persoanelor care nu se afla intr-un grad avansat de celulita, care au retentie de apa, picioarele umflate si vergeturi evidente pe corp; 
  • femeilor care au nascut si vor sa dea rapid jos cele cateva kilograme acumulate in timpul sarcinii; 
  • persoane supraponderale, care au cu minim 5kg fata de greutatea normala, sau au retentie de apa excesiva.

In timpul acestui tratament de slabire rapida iti recomandam sa incerci pentru doua saptamani dieta disociata: o zi lactate, o zi fructe, o zi legume, o zi carne si apoi combinatie intre: lactate + fructe si carne +legume! Nu uita de 2 l de apa pe zi!

Promo de primavara:

  • 10 impachetari slabire rapida Termoslim 50 minute/sedinta – 199 lei

Elisabeta Ratiu
Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue
Adresa:
 Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti
Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 
Web: bettyblue.ro
E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, 
 

Centrul de Slabire BettyBlue Victoriei 
Adresa: Calea Victoriei 204, colt cu Str. Gina Patrichi, etaj 1
Telefon: 021-650.38.71, 0733.31.94.47
E-mail: bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea