Sanatate

#slabit #impachetari slabit #UCW #Universal Contour Wrap

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Cum sa scapi de 15 centimetri in doar doua ore

Dezvoltat de dr Richard Strem in urma unei cercetari extinse asupra beneficiilor aduse de minerale in tratamentele spa, UCW implica impachetarea in 25-30 de bandaje elastice care au fost inmuiate in prealabil intr-o solutie calda de argila, bogata in minerale. Universal Contour Wrap este tratamentul pentru pierderea de centimetri care garanteaza ca vei pierde cel putin 15 cm in doar doua ore, fiind astfel solutia perfecta atunci cand vrei sa arati perfect pentru acea ocazie speciala, mai ales inainte si dupa Sarbatorile de iarna!

 

Scaderea de 15 cm este, de asemenea, garantata sa se mentina pentru cel putin 30 de zile, pentru ca tu sa fii increzatoare ca arati superb mult timp dupa ce ai plecat de la salon. Aceasta poate suna prea frumos ca sa fie adevarat, dar cu o medie de 24-33 cm pierduti de la un singur tratament, UCW este tratamentul in care poti avea incredere.

Acest tratament nu furnizeaza doar o scadere exceptionala in centimetri, formula unica a argilei si tehnica speciala de impachetare folosita de terapeut tonifica si compacteaza corpul in timp ce exfoliaza si curata pielea, astfel incat nu doar ca vei arata foarte bine, dar te vei si simti super, dupa doar un tratament.

Masuratorile se efectueaza inainte si dupa fiecare tratament de sus pana jos, de la bust pana la glezne! Centimetrii dati jos vor fi diferiti in functie de surplusul aflat pe zonele de tratament, de aceea femeile care au predispozita de a depune grasimi pe abdomen vor da cel mai mult in acea zona!

Dupa tratament, pentru a continua pierderea in centimetri si procesele de detoxifiere si curatare, esti incurajata sa bei cat mai multa apa

Si pentru ca rezultatele sunt instant, te poti baza pe Universal Contour Wrap atunci cand nu ai timp inainte de vacanta de ultim minut pentru o dieta cu rezultate rapide. Dureaza doar doar ore pentru ca Universal Contour Wrap sa iti compacteze si tonifieze corpul in forma meritata, asa ca si chiar daca esti cu doar cateva zile inaintea unui mare eveniment in viata ta, ai incredere in Universal Contour Wrap sa te faca sa arati excelent si sa te simti increzatoare in fortele tale.

Multe celebritati internationale se bazeaza pe Universal Contour Wrap inaintea evenimentelor fastuoase pe covorul rosu. Argila unica si tehnica speciala de impachetare nu iti modeleaza doar corpul, ci sunt si o cale eficienta de a ataca aspectul de celulita si vergeturi sau pentru a compacta pielea flasca rezultata in urma sarcinii sau a scaderii in greutate.

Beneficii

Universal Contour Wrap iti garanteaza o pierdere de minim 15 centimetri care dureaza cel putin 30 de zile. Universal Contour Wrap iti ofera mult mai mult decat pierderea garantata in centimetri.

  • tonifiere si fermitate – UCW revitalizeaza elastina din organism si compacteaza zonele unde s-a depus grasime, sculptand efectiv corpul in forma pe care o meriti.
  • exfoliere si curatare – in timpul tratamentului, intregul organism este impachetat in argila calduta si bandaje, ceea ce face ca fiecare centimetru de piele sa fie curatat si hidratat, astfel incat arati si te simti fabulos dupa ce pleci din salon.
  • detoxifiere – argila bogata in minerale ajuta la extragerea toxinelor localizate sub piele, revitalizandu-te dupa fiecare tratament.
  • compactarea pielii – Universal Contour Wrap este o cale eficienta de a reduce pielea flasca cauzata de sarcina sau schimbarile bruste de greutate, cauzate de diete sau chirurgie cosmetica (lipoabsorbtiile).

Garantia de 15 centimetri/ prima sedinta

Aceasta ultima garantie se bazeaza pe respectarea “instructiunilor dupa impachetare” si pe mentinerea aceleasi greutati de catre client(a) – deci mentinerea acelorasi dimensiuni – pe perioada celor 30 de zile postimpachetare.

Pentru a te califica la aceasta garantie, ai dreptul sa te prezinti la salon in a 30-a zi dupa prima impachetare completa pentru a fi masurata si cantarita.

Aceasta garantie se aplica doar clientilor ce beneficiaza de prima lor impachetare completa, neacordandu-se aceeasi garantie clientilor ce fac impachetari "partiale"`.

 

Promo de Sarbatori la Centrul de Slabire BettyBlue

o sedinta UCW (2 h): 69 RON

Vrei sa faci un cadou deosebit persoanei dragi, prietenelor sau colegelor de serviciu? Atunci un voucher cu sedinte de slabire/relaxare/remodelare corporala/antistres/anticelulita/antivergeturi/de hidratare ar fi ideal!

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, office@bettyblue.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea