Sanatate

#slabire #tratamente slabit #radiofrecventa #imapchetari

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Cum sa obtii picioare mai subtiri in 3 saptamani?

In sfarsit a venit primavara cu adevarat! Peste tot unde privesti vezi numai pantaloni deschisi la culoare, colanti si rochite! Este momentul propice sa fii motivata si sa incepi un program de slabire. Iti propun un plan de slabire pentru picioare in 5 pasi, pe care il recomand in mod obisnuit clientelor mele.   
 

Pasul 1

20-30 genuflexiuni in fiecare zi, indiferent de ora, dar nu rata norma zilnica!

Pasul 2

Bea minim 2 l de apa pe zi si spune adio sucurilor, fie ele si nectar etc., cu exceptia fresh-urilor de citrice facute in casa, care chiar te vor ajuta sa scapi de celulita si kilogramele in plus. Mare atentie si la fresh-uri deoarece contin multe calorii si se recomanda sa le bei dimineata sau in prima parte a zilei!

Pasul 3

Efectueaza de trei ori pe saptamana impachetari slabire rapida cu termosudatie. Acestea te vor ajuta sa elimini apa in surplus acumulata in zona picioarelor in mod special si in plus iti vor da stralucire si catifelare pielii, hidratand-o, datorita continutului sau ridicat de parafina lichida!

Pasul 4

Drenajul limfatic partial, efectuat pe picioare te va ajuta la drenarea apei retinute in corp, la subtierea gleznelor si la eliminarea rapida a toxinelor, imbunatatind simtitor circulatia sanguina!

 

Pasul 5

 

Radiofrecventa va topi efectiv celulele grase localizate, se vor reduce vizibil vergeturile sau chiar vor disparea daca sunt inca rosii si vor determina ameliorarea aspectului de coaja de portocala dupa primele 3 sedinte intensive!

 

Profita de zilele frumoase! Acum avem mai multe motive sa facem sport, cel putin sa alergam 30 minute pe zi in parc pentru a avea fese si picioare frumoase pana vara isi va intra serios in drepturi! Daca tot este plin de verdeturi in piata, este cazul sa tinem o dieta sanatoasa bazata pe legume multe, carne slaba si sa nu uitam de ceaiul verde!

Promotii de primavara:

  • 8 impachetari slabire rapida cu termosudatie 50 minute/sedinta - 199 lei;
  • 8 sedinte drenaj 45 minute/sedinta - 199 lei;
  • 3 sedinte radiofrecventa 30 minute/sedinta - 99 lei;

Elisabeta Ratiu
Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue
Adresa:
Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti
Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 
Web: bettyblue.ro
E-mail: bettybluesalon@yahoo.com,
 

Centrul de Slabire BettyBlue Victoriei
Adresa: Calea Victoriei 204, colt cu Str. Gina Patrichi, etaj 1
Telefon: 021-650.38.71, 0733.31.94.47
E-mail: bettybluevictoriei@yahoo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea