Sanatate

#toxine #slabit #slabit Sarbatori #ceai verde #peeling #masaj de relaxare

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Cum sa fii slaba de Sarbatori!

Ne-am gandit ca de Sarbatori sa va impartasim cateva trucuri pentru a fi slabe, deoarece este pacat sa punem la loc kilogramele date jos de-a lungul anilor si vei ramane uimita cat de mult se poate agrava aspectul pielii in timpul celor 10 zile destinate Sarbatorilor de iarna, Craciun si Revelion!

De-a lungul anilor am observat ca sunt cliente care in ianuarie se intorc cu pana la 5 kg in plus, un ten obosit, picioare umflate, balonate, cu stare de satietate, cu un colacel vizibil in jurul abdomenului si, daca ne uitam atent, chiar cu o agravare a zonelor afectate de celulita, ceea ce inseamna ca toxinele isi fac de cap impreuna cu apa retinuta in corp, deoarece majoritatea nu fac deloc sport in aceasta perioada!

Asadar iata cateva trucuri pentru a preveni luarea in greutate in perioada Sarbatorilor!

Dimineata la trezire, pe stomacul gol, bea o cana de apa calduta, aceasta va ajuta la digestie!

Consuma zilnic doua-trei citrice, portocale, lamai, mandarine, sweetie, clementine, pomelo, grapefruit, deoarece consumul de citrice favorizeaza arderea grasimilor si, in plus, iti fac digestia mai rapida, prevenind si micile viroze de sezon datorita continutului de vitamina C.

Efectueaza o data de trei-patru zile un peeling facial si corporal cu malai! Cum? Aplicand pe fata si corpul ude malai natural, vei face un peeling excelent, nu freca foarte tare zonele pe care l-ai aplicat, deoarece te poti usor rani, dar maseaza zonele mai grase de pe fata! Porii tai vor fi curati si vor respira usor, astfel incat vei avea o fata si un corp luminoase, fara aspect obosit sau tern!

Bea o cana mare de ceai verde dupa fiecare masa copioasa pentru a preveni depunerea grasimilor si pentru a-ti ajuta stomacul sa digere mai usor mancarurile mai grase traditionale.

Intre Craciun si Revelion iti recomandam un masaj de relaxare, un masaj facial de lifting si o impachetare cu argila UCW pentru a da jos rapid centimetri acumulati in aceasta perioada! Argila ajuta si la detoxifiere, hidratare si compactare! Poti da jos inainte de Revelion minim 15 cm garantat! Asadar, daca vrei sa te relaxezi, te asteptam la BettyBlue intre Sarbatori si astfel nu vei pune kilograme in plus in aceasta perioada!

Elisabeta Ratiu

Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue

Adresa: Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti

Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 

Web: bettyblue.ro

E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, office@bettyblue.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea