Sanatate

#tratament anticelulitic #diete #electrostimulare #masaj anticelulitic #impachetari anticelulita

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: 3 pasi simpli care te scapa de celulita

Haideti sa incepem curatenia de primavara-vara a picioarelor, feselor si abdomenului cu un program anticelulita! Pana acum am mai ascuns nodulii celulitici sub blugi sau fuste, rochii mai groase, dar cum vara asta se vor purta materiale fine, transparente, usoare, trebuie sa aratam bine sub ele! In plus sa nu ne lasam pacalite de vremea schimbatoare de afara, pentru ca vara vine cu pasi repezi si iar te trezesti in ultima saptamana inainte de concediu ca te simti prost si ca iti va fi rusine pe plaja cand te vei dezbraca prima data anul asta! Asadar, haideti la atac cu un program-soc anticelulita!


1. Este primordial sa bei minim 2 litri de lichid pe zi. De asemenea, sunt recomandate ceaiurile diuretice/de slabit pentru a elimina din apa retinuta in corp, precum: coada-calului, soc, ceai verde, aloe vera.

2. Un semiregim alimentar este necesar! Nu exagerat de dificil, dar care sa contina multe fructe, legume, lactate. Incearca sa eviti pe cat posibil carnurile, mezelurile, lactatele grase, dulciurile, panificatiile si alcoolul!

3. Pe langa hidratare corespunzatoare si dieta, incercati si un program-soc anticelulita, destinat exteriorului atat de inestetic.

Impachetari eficiente

Clasice, dar cu rezultate uimitoare sunt impachetarile forte cu cafeina si alge marine! De ce? Pentru ca acest tip de impachetari ajuta la detoxifiere, iar algele marine vor trata grasimile acumulate si localizate, pe cand cafeina isi va face efectul anticelulitic ajutand la eliminarea nodulilor si la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele sedinte efectuate intensiv!

Impachetarile anticelulita dau rezultate extraordinare in combinatie cu electrostimularea musculara, cu ajutorul careia musculatura se tonifica, se produce
un drenaj limfatic, circulatia sanguina este imbunatatita simtitor, iar pielea isi recapata elasticitatea! In plus, efortul depus este minim, asadar, chiar daca mergi la sala, electrostimularea isi are rolul sau!

Prin alternarea acestor tipuri de sedinte “riscati” sa pierdeti mai mult de doua numere la imbracaminte si cam 4-10 cm in circumferinta dupa doar 6 sedinte (3 electrostimulare si 3 impachetari)!

E greu de crezut, dar este adevarat! Daca doriti intr-un timp foarte scurt sa va remodelati corpul in totalitate, va recomand sa optati si pentru minim 5-6 sedinte de masaj anticelulita, care se face folosind produse profesionale special destinate remodelarii corporale! Alternarea a 10 impachetari anticelulita, a 10 sedinte de electrostimulare va face minuni!

 

Merita sa facem un efort pentru noi, pentru sanatate pielii si a corpului nostru, in primul rand, si pentru frumusete si armonie. Sa nu uitam ca suntem femei si trebuie sa avem grija permanent de noi!

Promotii

  • 8 impachetari cu cafeina forte - 249 lei/pachet
  • 8 sedinte electrostimulare 45 minute/sedinta - 79 lei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea