Sanatate

#electrostimulare #slabit #impachetari slabit #fitness pasiv #impachetari abdomen #masca ceai verde

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Cum sa arati perfect in costumul de baie in doar doua saptamani

Burtica... ce ne facem cu ea??? Vine vara cu pasi si trebuie sa ne pregatim de rochite, fuste, bluze subtiri si sa nu uitam de costumul de baie, in care trebuie sa aratam decent pentru a ne simti bine pe plaja!  Haide sa incercam impreuna sa dam jos pana la 5-10 centimetri cu un singur tratament cu impachetarile speciale pentru abdomen si electrostimulare!
 

Tratamentul destinat subtierii taliei si reducerii grasimii acumulate pe burta este o masca corporala lamiplastica cu ceai verde, coada-calului si alge marine - laminaria are efect anticelulitic, detoxifiant si revitalizant.

Ceaiul verde, provenind din padurile asiatice, este folosit pentru continutul sau natural in teofilina. Masca lamiplastica pe baza de ceai verde este o masca gelificata, recomandata in tratamentele de slabire. Este special creata pentru ingrijirea profesionala, fara a fi nevoie de dus.

Teofilina (ceaiul verde) si iodina (Laminaria) sunt cunoscute pentru rolul lor de a activa biocataliza lipidica. Apoi, extractele de coada-calului in combinatie cu elementele marine stimuleaza circulatia sanguina locala si conduce la eliminarea apei si a grasimii.

De ce electrostimulare, chiar daca fac aerobic sau merg la fitness?

Pentru ca electrostimularea poate lucra local, respectiv se poate concentra strict pe zona abdomenului, sale, solduri! Aceasta inlatura rapid grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului.

Aceasta stimulare creeaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite. Se incepe treptat, cu intensitati mai mici, iar dupa ce musculatura s-a obisnuit cu tipul de contractii si cu intensitatile programului ales, acestea se maresc in functie de fiecare zona in parte pe care au fost aplicati electrozii.

Este un fitness pasiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate), daca electrozii sunt concentrati in mod special pe zona abdomenului inferior/ superior, sale.
 

Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim trei sedinte pe saptamana.

Pachete de primavara:

 

  • 8 sedinte electrostimulare 45 minute/sedinta doar 79 lei
  • 5 impachetari speciale pentru abdomen 40 minute/sedinta la doar 249 lei
     

Elisabeta Ratiu
Consultant tratamente corporale Centrul de Slabire BettyBlue
Adresa:
 Piata Unirii, Str. Baia de Fier 10, Bucuresti
Telefon: 0727.76.70.08; 021-314.19.25 
Web: bettyblue.ro
E-mail: bettybluesalon@yahoo.com, 
 

Centrul de Slabire BettyBlue Victoriei 
Adresa: Calea Victoriei 204, colt cu Str. Gina Patrichi, etaj 1
Telefon: 021-650.38.71, 0733.31.94.47
E-mail: bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea