Sanatate

#slabit #ceai verde #soc grasime abdominala #remedii grasime abdominala #grasime abdominala

Expertul Acasa.ro, dr. Ruxandra Constantina: 3 remedii care te scapa RAPID de grasimea abdominala

Dincolo de aspectul inestetic pe care il confera corpului, grasimea abdominala reprezinta un real pericol pentru sanatate, este un marker al predispozitiei pentru hipertensiune, colesterol crescut, ateroscleroza, accident vascular, diabet zaharat, tulburari hormonale si multe alte probleme.

Exista multe persoane care nu sunt obeze, au un IMC normal, dar au prea multa grasime abdominala, ceea ce inseamna un pericol mai mare decat a fi obez.

Un raport grasime talie/solduri crescut - raport normal (mai mic de 0,85 la femei si sub 0,90 pentru barbati) poate insemna risc major de boala cardiovasculara si mortalitate crescuta.

1. Hidrateaza-te

Apa cu lamaie este o modalitate excelenta de hidratare, detoxifiere si de ardere a depozitelor de grasime; bea o cana dimineata, dupa care 30 minute nu mananci si nu bei nimic; repeta seara, inainte de culcare.

Ceaiul verde are efecte deosebit de benefice pentru procesul de detoxifiere si slabire; este de un real folos pentru eliminarea grasimii in exces, in special a grasimii abdominale; accelereaza metabolismul bazal; intensifica arderea grasimilor; consuma doua-trei cani pe zi, nu mai tarziu de ora 17, timp de 30 zile; adauga piper negru, scortisoara, ghimbir, menta, cardamon, cuisoare, pentru intensificarea efectului de lipoliza.

Ceaiul de soc are efecte diuretice, detoxifiante si sudorifice ce determina eliminarea apei in exces si a toxinelor din organism si topirea grasimii abdominale; ajuta la diminuarea aspectului pielii de „coaja de portocala. Pe termen lung, inhiba apetitul alimentar si ajuta la scaderea in greutate. Se beau doua cani/zi.

Ceaiul de ghimbir imbunatateste digestia si stimuleaza arderea grasimilor; se consuma doua cani/zi.

2. Consuma zilnic grasimi mono si polinesaturate

Include in dieta ta zilnica acizi grasi omega 3, 6, 9 – peste (tonul, macroul, codul, somonul), nuci , avocado, migdale, caju, seminte de floarea-soarelui, de canepa, de pin, masline si ulei de masline; ajuta la metabolizarea grasimilor, eliminarea grasimii abdominale si pierderea in greutate.

3. Apeleaza la tratamentele corporale

Impachetari corporale cu actiune sudorifica, de stimulare a microcirculatiei sanguina, de tonifiere dermica, de eliminare a celulitei, a apei in exces si a depozitelor de grasime; se utilizeaza masca corporala cu extract de grapefruit si parafina; alge marine; namol special bogat in minerale; impachetarile se fac in termocuverta sau tunel cu infrarosii; pentru efecte terapeutice rapide si durabile, este necesara efectuarea a cel putin doua sedinte de impachetari pe saptamana, minim 10 sedinte consecutiv.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Dr Ruxandra Constantina