Sanatate

#ten #sanatate #piele #dieta # tratamente frumusete

Expertul Acasa.ro, dr Raluca Vladuta: Marea revenire dupa Sarbatori

Cu totii ne-am intors din minivacanta de sarbatori incarcati cu amintiri si povesti frumoase, insa inevitabil si cu cateva kilograme in plus. Cum scapam rapid de ele si revenim la forma dorita? Iata cateva "trucuri"!

Tuturor ne-a fost greu sa ne abtinem in fata regalurilor culinare, asa ca e posibil sa ne simtim “rotunzi” si lipsiti de tonus. Organismul nostru are mare nevoie acum de o detoxifiere dupa ce l-am asaltat caloric, iar pielea are nevoie sa isi recapete fermitatea.

Consumul de ceaiuri cu efect detoxifiant, precum cel de soc si de lamaie, va aduce mari beneficii organismului, eliminand toxinele. Un regim alimentar care sa excluda grasimile, cu multe legume si fructe este de asemenea de ajutor in orice perioada a anului, dar mai ales acum, cand organismul a fost coplesit de mancaruri grele. 

Pe de alta parte, pentru pielea lipsita de fermitate, dar si pentru tratarea “rotunjimilor” din zona abdomenului, soldurilor si coapselor in timp record, extrem de eficiente sunt masajul cu role mecanice si vacuumul, care vor tonifia intens zonele cu probleme, pe cand radiofrecventa si infrarosul vor stimula metabolismul si activitatea celulara, imbunatatind semnificativ aspectul pielii.

De aceea, pentru a va remodela corpul dupa sarbatori si pentru a scapa de celulita si de centimetri acumulati in zonele critice precum talie si coapse, va recomand tratamentele VelaShape II si Velasmooth Pro, singurele care inglobeaza cele patru tehnologii enuntate mai sus. Un set de 6 -12 sedinte va vor aduce rezultatele dorite si va veti reveni rapid in forma. 

dr Raluca Vladuta 
medic dermato-venerologie

DermaLife
Blvd. Tomis, nr. 79-81, Constanta
Tel: 0743666222 (programari)
       0723151287
www.dermalife.ro


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
vladuta

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea