Sanatate

#marire buze #implant marie buze #implant permanent buze

Expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle: Marirea buzelor cu implant permanent

O mare provocare in chirurgia plastica si estetica a regiunii periorale este gasirea unei solutii de exceptie pentru marirea permanenta a buzelor.    Metodele clasice ce folosesc solutii temporare, cunoscutele fillere cu acid hialuronic sau grasime autologa, pot fi dezamagitoare atat pentru chirurg, cat si pentru pacient.

Acestea pot da rezultate nepredictibile referitoare la durata acestor fillere in buze si necesita tratamente dureroase, repetitive si costisitoare.

Metodele clasice de marire permanenta a buzelor foloseau proceduri ce duc la ingrosarea tesuturilor buzei. Aceasta ingrosare putea duce la dificultati si restrictii in efectuarea unor miscari si un aspect nenatural al buzelor.

Din fericire, in prezent exista si pe piata romaneasca solutia pentru evitarea tuturor acestor neajunsuri, un implant de silicon ce poate aduce o marire apreciabila si naturala a buzelor. Este singurul implant permanent ce are aprobare de folosire atat in UE, cat si in SUA.

PERMALIP este un elastomer de silicon solid, dar fin, produs printr-un proces de modelare ce duce la obtinerea unui implant cu o forma naturala si o suprafata neteda. Acest implant nu se poate rupe sau dezumfla si se poate indeparta oricand.

Procedura de marire a buzelor este simpla si rapida. Interventia se poate face cu anestezie locala la nivelul buzelor sau cu sedare. Se fac doua mici incizii la colturile buzelor, implanul fiind trecut printr-un tunel in mijlocul buzei. Procedeul se repeta pentru fiecare buza, apoi orificiile sunt inchise cu fire absorbabile.

 

Desi este un implant permanent, el este facut astfel incat sa poata fi indepartat cu usurinta, in cazul in care pacientul doreste ca buzele sa revina la dimensiunile originale. Indepartarea implantului nu ia mai mult de 10 minute.

 

Dr. Florin Daniel Juravle
Adresa: Calea Dorobanti 51, Etaj 1, Interfon 03
Tel.: 0731.554.554
E-mail:contact@drflorinjuravle.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
juravle bun

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea