Sanatate

#consultatie dermatologica #analizare ten #afectiuni ten #ten

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Aflati care este starea de sanatate a tenului vostru

Cand a fost ultima oara cand v-ati controlat tenul? Cu siguranta, cele mai multe raspunsuri vor fi „in dimineata aceasta”. E firesc, cu totii ne privim in oglinda dimineata si chiar de mai multe ori pe parcursul unei zile, insa acest lucru nu este suficient pentru a ne da seama daca pielea fetei sufera de anumite afectiuni.

 

Chiar daca la prima vedere, tenul nu prezinta niciun semn ca ar fi ceva in neregula, o analizare in profunzime poate scoate la iveala anumite probleme care, netratate la timp, se pot agrava.

De aceea va recomand o analizare a tenului cu sistemul FotoFinder Adonia. Acest aparat va evalua starea de sanatate a tenului in functie de parametrii specifici varstei si sexului. Va furniza informatii privind aspectul porilor si al ridurilor, precum si prezenta arsurilor solare, a leziunilor  pigmentare sau vasculare, indicand in procente gravitatea acestora in functie de alti pacienti de aceeasi varsta si sex. Aceasta analiza este extrem de utila in cadrul consultatiei dermatologice, pentru ca veti afla cu exactitate care sunt afectiunile de care sufera tenul vostru.

FotoFinder  Adonia este primul pas pentru obtinerea unui ten superb, furnizand informatii precise privind starea de sanatate a tenului si ajuta la prescrierea unui plan de tratamente personalizat si adaptat  nevoilor acestuia. Analizarea dureaza doar cateva minute, iar imaginile sunt stocate in memoria  aparatului, permitand compararea cu cele efectuate la finalul tratamentelor recomandate. In acest fel, veti observa beneficiile aduse de respectivele proceduri.

Este esential sa ne cunoastem pielea si sa ii oferim o ingrijire specifica pentru ca in acest fel ne vom bucura de un ten sanatos!

 

Date de contact:
Dr Filis Demirgean
medic dermato-venerolog
Adresa:
Strada Clucerului nr 55, Sector 1, Bucuresti
Tel.: 021.236.23.26; 0729.232.889

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea