Sanatate

#lifting facial #riduri #chirurgie estetica #peeling chimic #estompare riduri

Expertul Acasa.ro, dr Cristian Nitescu: Cand este recomandat liftingul facial?

Traim intr-o lume agitata si suntem din ce in ce mai preocupati de problemele cotidiene pe care trebuie sa le rezolvam cat mai repede. Petrecem foarte mult timp la birou sau in trafic si nu de putine ori se intampla sa mancam pe fuga, in drum spre o noua intalnire sau sedinta. Din pacate, toate acestea nu trec fara sa-si lase amprenta asupra organismului nostru si, in particular, asupra chipului.

Nu trebuie sa uitam ca pielea de pe fata este foarte sensibila si, din pacate, este si cea mai expusa atacurilor zilnice venite din partea agentilor externi, cum sunt vantul, microbii, bacteriile, gazele toxice. In  aceste conditii, este extrem de important sa stim cum sa ne ingrijim pielea fetei, dar si sa ne facem timp pentru asta.

Curatarea zilnica a tenului, somnul linistit si folosirea unei creme hidratante pot fi cele mai eficiente arme ale unei femei care doreste sa-si mentina tenul radiant si luminos. Ca orice arme, insa, si acestea au o “durata de viata” limitata, in care garanteaza rezultate optime. Astfel, dupa o anumita varsta, este nevoie sa apelam la o alta generatie de “arme”, mult mai eficiente in redarea elasticitatii  si prospetimii tenului. Ma refer aici la chirurgia estetica si la numeroasele sale proceduri. Dintre acestea, liftingul facial continua sa fie printre cele mai populare interventii.

Inainte de a apela la aceasta procedura chirurgicala, trebuie sa stie ca ea este recomandata femeilor cu varste cuprinse intre 45 si 50 de ani. Bineinteles, varsta nu este neaparat o conditie, insa trebuie mentionat ca se recurge la lifting facial atunci cand imperfectiunile tenului nu mai pot fi reparate cu ajutorul peelingului chimic.

 

Ce este, mai exact, liftingul facial?

Este acea solutie chirurgicala radicala, prin care se pot inlatura cu succes semnele ce tradeaza trecerea anilor. Cu alte cuvinte, persoanele care apeleaza la aceasta interventie vor arata mai tinere cu pana la 10 ani, avand in vedere ca presupune stergerea sau diminuarea ridurilor mai profunde, dar si crearea unei linii bine definite la nivelul mandibulei.

Candidatele si candidatii ideali pentru un lifting facial sunt acele persoane care sunt nemultumite de aspectul pielii lor de la nivelul fetei si care doresc sa aiba o piele mai tanara intr-un timp cat mai scurt. Liftingul facial este solutia perfecta pentru a scapa de o piele imbatranita, obosita si lipsita de luminozitate. Insa, inainte de a apela la aceasta procedura, recomand tuturor o intalnire cu medicul chirurg plastician, pentru a fi siguri ca liftingul facial este solutia potrivita pentru nevoile lor.

Pentru mai multe informatii va invit sa intrati pe site-ul www.drnitescu.ro.

Dr. Cristian Nitescu
medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale

Adresa: Str. Tepes Voda nr. 51, sector 2, Bucuresti sau Str. Drumul Taberei nr. 35A, parter, sector 6, Bucuresti
Email: office@operatie-estetica.ro
Telefon: 0722.789.792
Web:operatie-estetica.ro, implanturi-mamare.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
doctor Cristian Nitescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea