Sanatate

#acid hialuronic #chirurgie estetica #marire buze #chirurgie buze #implant buze

Expertul Acasa.ro, dr Cristian Nitescu: Cand apelam la interventia de marire a buzelor?

Se spune ca forma buzelor poate dezvalui multe informatii despre caracterul si personalitatea persoanei respective. De exemplu, se pare ca femeile care au buze voluptoase si carnoase sunt femei curajoase, cu foarte mare incredere in propriile forte, in timp ce persoanele cu buze late si lunguiete sunt pline de viata si au foarte multi prieteni. Moda, lucrurile ce sunt considerate estetice si atragatoare variaza de-a lungul anilor. In ultimul timp, un criteriu de frumusete este ca buzele sa fie pline, voluptoase. Acestea sunt cateva din numeroasele motive pentru care reprezentantele sexului frumos apeleaza la chirurgia estetica pentru a-si mari volumul buzelor.

 

Indiferent de motivul pentru care alegeti sa va imbunatatiti aspectul si forma buzelor, trebuie sa stiti ca inainte de toate trebuie sa indepliniti anumite conditii. In primul rand, o buna candidata pentru interventia de marire a buzelor trebuie sa fie sanatoasa. Aceasta procedura trebuie amanata daca aveti o infectie activa cu herpes la nivelul buzelor, pana la vindecare. Nu se recomanda injectarea de acid hialuronic la persoane cu infectii active in momentul procedurii, cu forme grave de diabet, lupus sau alte boli autoimune. O alta contraindicatie o reprezinta cazul persoanelor care iau tratament anticoagulant sau au boli ce afecteaza capacitatea de coagulare sangvina.

Sursa foto:

Ca orice alta procedura de chirurgie estetica, interventia de marire a buzelor necesita responsabilitate, atat din partea chirurgului plastician, cat mai ales din partea pacientei. De ce spun asta? Pentru ca inainte de a opta pentru aceasta interventie de infrumusetare, persoana in cauza trebuie sa inteleaga in ce consta procedura, ca aceasta trebuie repetata periodic pentru mentinerea rezultatelor si ca excesele duc la o imagine disporportionata, care frizeaza ridicolul.

Prin injectarea de acid hialuronic la nivelul buzelor se pot realiza: cresterea in volum a acestora, conturarea lor, atenuarea unor mici cicatrice sau riduri de la nivelul buzelor si din imediata lor apropiere, imaginea obtinuta fiind de buze mai carnoase si bine definite.
 

Chirurgul estetician este persoana care va decide daca sunteti sau nu un candidat bun pentru interventia de marire a buzelor. La consultatie, inainte de injectare, veti discuta impreuna cu medicul dumneavoastra despre modificarile pe care le doriti, precum si despre istoricul medical, iar medicul va analiza
forma si consistenta buzelor dumneavoastra. In urma acestei consultatii, chirurgul estetician va decide daca interventia este cea mai buna solutie pentru dumneavoastra si care sunt pasii care trebuie urmati in continuare pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Nu trebuie uitat ca cel mai important factor in obtinerea rezultatelor dorite il reprezinta asteptarile pe care fiecare pacienta le are de la interventia de marire a buzelor. Bazandu-ma pe experienta mea in chirurgia estetica, as spune ca schimbarea completa a formei buzelor nu reprezinta o asteptare realista din partea unei candidate la aceasta interventie.

Pentru mai multe informatii despre interventia de marire a buzelor, va stau la dispozitie pe site-ul drnitescu.ro.

Dr. Cristian Nitescu
medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale
Adresa
: Str. Tepes Voda nr. 51, sector 2, Bucuresti sau Str. Drumul Taberei nr. 35A, parter, sector 6, Bucuresti
Email: office@operatie-estetica.ro
Telefon: 0722.789.792
Web:operatie-estetica.ro, implanturi-mamare.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
doctor Cristian Nitescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea