Sanatate

#vergeturi #tratament vergeturi #expert acasa.ro dr raluca vladuta #cum scapi de vergeturi

Expertul Acasa.ro, dr Raluca Vladuta: Cum sa scapi pentru totdeauna de vergeturi

Desi nu produc niciun discomfort fizic, vergeturile ne afecteaza in schimb comfortul psihic. Striatiile care brazdeaza pielea adolescentilor, a femeilor gravide sau a celor care a castigat lupta cu kilogramele in plus, sunt extreme de inestetice, dar si suparatoare.

70% dintre adolescenti au vergeturi! Procentajul mare este cauzat de modificarile pe care tesutul conjunctiv le sufera in momentul in care tinerii ajung in pragul pubertatii. Una dintre schimbarile majore prin care adolescentii trec este cresterea in inaltime si greutate, ceea ce pune presiune asupra tesutului conjunctiv, a fibrelor musculare, dar si a oaselor. Prin urmare, apar vergeturile, localizate de obicei pe spate sau pe picioare, tulburand starea emotionala a tinerilor, atat de preocupati de aspectul fizic.

Cea mai mare corvoada pentru proaspetele mamici. Oricat de mult s-ar feri femeile de vergeturi pe timpul sarcinii, apeland la tot soiul de creme speciale, nu le pot impiedica in totalitate aparitia. Desi raman amintirile unei perioade frumoase din viata oricarei femei, liniile purpurii care brazdeaza abdomenul sau sanii proaspetelor mamici ameninta sa se adanceasca si sa se mareasca o data cu trecerea timpului. 

Paradoxul dietelor: adio, kilograme! Bun venit, vergeturi... Orice dieta presupune un efort imens din partea organismului, care, inevitabil, se rasfrange si asupra pielii. Mai ales daca apelati la o dieta drastica si va privati de anumiti nutrienti, determinati aparitia vergeturilor. Iar daca combinati dieta cu o activitate fizica intensa, se mareste secretia de cortizon si cortizol - doi hormoni care impiedica formarea de elastina si colagen, conducand implicit la aparitia vergeturilor. Pentru tratarea lor in timp rapid si fara durere, aveti nevoie de o terapie moderna si eficienta, care sa "stearga" in timp record efectele nedorite ale unei diete. 

O solutie pe care v-o recumand este tratamentul eMatrix, care cu ajutorul radiofrecventei bipolare, incalzeste dermul profund si determina sinteza unor noi fibre de colagen si elastina, reintinerind pielea. Aspectul de striatie este redus, iar pielea devine mai neteda si frumoasa! In cazul problemelor adolescentine, sunt necesare doar patr sedinte. Pentru proaspetele mamici, trebuie insa asteptat sase luni dupa nastere pentru a incepe un astfel de tratament. Din experienta mea, raspunsul organismului la tratamentul cu eMatrix este uimitor, pentru ca stimuleaza sinteza de noi fibre de colagen, reparand tesuturile afectate si refacand elasticitatea pielii.

Dr Raluca Vladuta
medic dermato-venerologie 

www.elos.ro

Contact pentru programari
021.236.23.26; 0729.232.889

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
vladuta

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea