Daca esti mereu pe fuga si vrei sa tii totusi post in aceste zile, poti opta pentru o salata de fasole boabe cu naut si masline, care este delicioasa, foarte nutritiva si se prepara si destul de usor.
Ingrediente pentru salata de fasole cu naut si masline:
- 400 g fasole boabe de 2 soiuri la conserva
- 1 conserva de naut fiert
- 200 g masline
- 1 legatura patrunjel
- 2 linguri otet mere
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa rosie
- sare
- piper
Cum se prepara salata de fasole cu naut si masline:
Amesteca intr-un castron mare cele doua tipuri de fasole boabe cu nautul, maslinele, jumatate din legatura de patrunjel taiat marunt si ceapa rosie taiata julien. Amesteca separat, intr-un alt castron, otetul de mere - pe care trebuie sa il diluezi mai intai cu putina apa - cu ulei, sare si piper. Toarna aceasta compozitie peste amestecul de boabe de fasole si naut si omogenizeaza compozitia. Adauga sare sau otet daca mai este nevoie, apoi pune-o la rece pentru o jumatate de ora.
Cum se serveste salata de fasole cu naut si masline:
Salata de fasole cu naut si masline se serveste rece, presarata cu frunze de patrunjel proaspat si felii de lamaie.
Sursa foto: kblog.lunchboxbunch.com