Salate

#retete #salata de pui #salate #pui

Reteta din resturi: Salata de pui la cupe

Primavara se apropie cu repeziciune, asa ca indicat ar fi sa mancati cat mai multe fructe si legume. Va propunem o salata usoara, rapid de facut si ideala pentru a folosi resturile din puiul pe care nu l-ati terminat la pranz.

Ingrediente pentru salata de pui la cupe

2 oua

4 frunze mari de salata, rupte in bucati

200 gr. piept de pui, copt

100 gr. de porumb dulce, din conserva, scurs si clatit

1 morcov curatat

2 cepe verzi, feliate subtire

2 rosii

pentru dressing

2 linguri ulei de masline

1 lingura otet de vin alb

1 lingura de mustar

Cum se prepara salata de pui la cupe

Fierbe mai intai ouale, apoi lasa-le la racit. Separa albusul de galbenus si da-le pe razatoarea mica, in doua vase separate. Rade si morcovul, dar de aceasta data pe razatoarea mare.

Taie in cubulete mici carnea de pui, iar rosia feliaz-o cat mai subtire.

Combina intr-un pahar ingredientele pentru dressing.

In 4 cupe pune straturi de salata verde, morcov, carne, porumb, ceapa, albus si galbenus.

Decoreaza cupele cu feliutele de rosie, apoi stropeste salata cu dressing.

Cum se serveste salata de pui la cupe

Serveste salata de pui proaspata, cu felii de paine prajita langa.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare