- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina
2. Salata rustica de paste cu ton si rosii
Ingrediente:
2 conserve de ton in suc propriu
450 g paste
2 dovlecei
500 g rosii cherry
1/4 cana de masline fara samburi
1/4 ceasca ulei de masline
1/4 ceasca de patrunjel tocat
2 catei de usturoi pisati
3 linguri de otet din vin rosu
sare
piper
Mod de preparare:
Fierbe pastele al dente in apa cu sare si apoi pune-le la scurs, intr-o strecuratoare. Taie rosiile jumatati, dovleceii in cubulete si feliaza maslinele, apoi amesteca-le intr-un bol impreuna cu pastele si cu tonul scurs de zeama. Prepara dressingul intr-un vas separat, amestecand uleiul, otetul, usturoiul, sarea si piperul. Adauga dressingul peste ingredientele de salata si amesteca bine.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina