Poze rozacee

Iata cele mai relevante poze despre rozacee de pe acasa.ro

Cele mai citite despre rozacee

Beneficiile ceaiului de coada calului: medicamentul bun la toate!

Coada calului este un tratament naturist de nadejde pentru tratarea numeroaselor boli, motiv pentru care poate fi numit "medicamentul" bun la toate. Ceaiul are puternice efecte diuretice, calmante, antimicrobiene si cicatrizante, iar beneficiile nu se rezuma doar la remedierea afectiunilor, fiind considerat si un produs cosmetic natural desavarsit. Indiferent ca este folosit intern sau extern, ceaiul de coada calului este "medicamentul" care nu trebuie sa iti lipseasca din casa!

Dermocosmeticele, ideale pentru pielea sensibila

Termenul „piele sensibila” defineste intoleranta la majoritatea produselor cosmetice.

Bai cu namol pentru un organism rezistent

Baile cu namol se utilizeaza inca din antichitate, cand Cleopatra utiliza namol negru din Marea Moarta pentru a se rasfata si pentru a-si mentine pielea frumoasa. Sute de ani mai tarziu s-a pus accentul pe faptul ca namolul are proprietati vindecatoare si ca este suficient de puternic incat

Cele mai noi despre rozacee

5 motive pentru care ar trebui sa folosesti detergenti bio pentru spalarea rufelor

Spalatul rufelor este o sarcina de baza in orice casa. Exista o mare varietate de detergenti pe piata. Acestia pot fi pentru rufe colorate sau albe, sub forma de pudra, capsule sau lichid, conventionali sau bio. In plus, acestia difera si in functie de brand.

Barbatii trebuie sa isi ingrijeasca de asemenea tenul. Nu sunt feriti nici de afectiuni, nici de imbatranire

In mod eronat, tindem sa credem ca doar femeile trebuie sa isi ingrijeasca pielea si sa aiba o rutina zilnica potrivita pentru tenul lor. Barbatii sunt inlaturati din ecuatie cu toate ca, la sfarsitul zilei, se confrunta cu aceleasi probleme.

Apa micelara. De ce trebuie sa o introduci in rutina zilnica de ingrijire a pielii

Apa micelara este o solutie lichida, care arata precum apa, dar care contine ingrediente active care ajuta la curatarea pielii. Aceste ingrediente sau componente active sunt agenti tensioactivi neionici, care formeaza in apa particule sau sfere nanoscopice numite miceli, de unde si denumirea de apa micelara.