Romani de succes

# flori dragomir #site matrimoniale #relatii serioase #dating online #sentimente.ro

Dragostea dureaza... de 14 ani. Flori Dragomir, despre cel mai mare site de dating online din Romania

Sentimente.ro este cel mai mare site de dating din Romania, insa putine detalii se cunosc despre cei care au fondat acest business in urma cu 14 ani. Deloc intamplator, Sentimente.ro a fost ideea unui cuplu, care de atunci s-a ingrijit de site ca de propriul copil. In timp ce Daniel Dragomir s-a ocupat de dezvoltarea tehnica, fara cusur, a tehnologiilor de pe un site de asemenea anvergura, Flori Dragomir este jumatatea care a dezvoltat partea de "sentimente". 

Vicepresedinte al Sentimente.ro, Flori Dragomir a explicat intr-un interviu acordat Acasa.ro ce inseamna sa conduci un business de succes, cat de greu este sa fii inovator pe o piata in continua miscare cum este mediul online, dar si ce satisfactii aduce acest job pe care il face zi de zi de 14 ani, cu aceeasi placere. 

Acasa.ro: Cum ati intrat pe piata online, de ce ati ales acest domeniu?

Flori Dragomir: In 1998, dupa ce am terminat facultatea, am cochetat cu acest domeniu, dar pe partea de copywriting. A fost o alegere destul de simpla, imi placea, iar domeniul in care absolvisem facultatea avea o oferta de salarii mult sub ceea ce puteam castiga pe partea de copywriting. 

Si trecerea de la angajat la angajator cum s-a facut?

Nu a fost chiar simplu. Eram o femeie tanara, oarecum singura in business, era dificil sa fii perceputa corect de furnizori, de parteneri... Nu prea erai luata in serios. Dar atat de mult am crezut ca voi reusi, astfel incat nimic nu reprezenta "o problema", ci un task zilnic ce trebuia rezolvat.  

Si acum? Este online-ul inca o lume a barbatilor? 

O, da! Este! Barbatii sunt insa cheia pentru a face un business stabil. Businessurile mari, de succes, sunt in mare parte conduse de barbati, de ce sa nu recunoastem. Daca exista si o femeie in spatele lor, aceasta este alta discutie. Cred ca si businessul actual nu ar fi avut acelasi succes daca nu ar fi fost realizat alaturi de si impreuna cu sotul si partenerul meu de afaceri. 

Cum a ajuns Sentimente.ro o poveste de succes?

Am fost mereu inspirata de oameni, de ceea ce gandesc, isi doresc, la ce aspira. Am pornit practic de la ce am vazut ca le lipseste cunoscutilor. Povestile de succes inchegate pe Sentimente.ro ne-au dat curaj sa mergem mai departe, sa dezvoltam tehnologii in premiera pe site-urile de acest fel din Romania si sa ramanem lideri pe piata. Si iti dai seama ca lucrurile merg bine cand cineva revine pe site ca sa iti dea feedback, sa te recomande. Ceea ce se intampla acum in businessul nostru. 

Trei amintiri placute in cei 14 ani?

Primul care imi vine in minte este un teambuilding cu intreaga echipa cand fiecare a spus de ce a ales sa intre si sa ramana alaturi de noi. Poti avea succes doar daca si echipa ta crede in visele tale si si le insuseste. De altfel, acesta este si cel mai dificil lucru in orice business: sa faci oamenii sa creada in ce crezi tu. Un al doilea moment placut, recunosc, a fost cand am obtinut victorii in fata competitorilor. Dar momentul meu preferat este cel in care citesc scrisori, e-mailuri de la utilizatori Sentimente.ro care si-au gasit pe cineva pe site si au dorit sa impartaseasca cu noi aceasta bucurie. Incepi altfel ziua cand oamenii iti multumesc ca le-ai schimbat viata. 

Care este sfatul dvs pentru tinerii antreprenori?

Pentru a avea succes trebuie sa dai dovada de perseverenta, sa te adaptezi foarte rapid. 

Despre Sentimente.ro 

Cel mai mare site de dating din România este lider pe piaţa de dating online încă de la lansarea din 2001. Potrivit brat.ro, 9% din utilizatorii de Internet din România au interacţionat cu Sentimente.ro. Numărul utilizatorilor Sentimente.ro (în prezent peste 1.100.000 de utilizatori înregistraţi), care a urmat constant un trend ascendent şi poziţionarea ca mediu de interacţiune sigur au fost elementele de diferenţiere faţă de competitori şi au asigurat prima poziţie în topul site-urilor de matrimoniale din România, conform trafic.ro.

Sentimente.ro are cea mai mare bază de date de utilizatori interesaţi de dating, relaţii serioase şi căsătorii din România. Echipa de suport a site-ului oferă consultanţă utilizatorilor 7 zile din 7. Astfel, de 14 ani, pe Sentimente.ro este aprobată fiecare fotografie, se verifică fiecare nume de utilizator şi descriere de profil pe baza unor reguli clare ce previn încărcarea de conţinut indecent. În plus, de 5 ani Sentimente.ro foloseşte cel mai avansat sistem de blocare şi interzicere a membrilor care încalcă regulile de conduită ale site-ului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea