Romani de succes

# regizor videoclipuri #alex ceausu #romani de succes #muzica romaneasca

Alex Ceausu: s-a lasat de economie pentru a cunoaste gloria in regie

Dupa mai bine de zece ani in care a studiat economia pana in cele mai mici amanunte, un cunoscut regizor de la noi a decis sa renunte la tot si sa o ia de la capat. In urma cu patru ani, Alex Ceausu filma primul videoclip din cariera lui, fara ca macar sa banuiasca ce avea sa urmeze. Dupa ce si-a pus semnatura pe o productie B.U.G. Mafia, acesta a inceput usor, usor sa isi faca un nume in domeniu.

In anii ce au trecut, Ceausu a filmat peste 200 de clipuri, reusind intr-o perioada destul de scurta de timp sa ajunga in cele mai exclusiviste locatii din intreaga lume. Alaturi de vedete ca Anna Lesko, Ellie White, Andreea Antonescu sau baietii de la Fly Project, acesta a calcat pe urmele marilor regizori ai lumii, transformand locurile in care s-au turnat filme celebre in propriul lui platou de filmare.

Astfel, a filmat pe stancile din Agrigento, ce apar in filmul “Malenna”, in restaurantul din filmul “Bevery Hills 90210” din Statele Unite ale Americii, in Malta acolo unde s-a turnat “Contele de Monte Cristo”, dar si in Thailanda, unde Leonardo di Caprio a jucat in “Insula” si in Cuba unde s-a scris o parte din povestea “Piratilor din Caraibe”.

“Astazi puteam lucra intr-o banca oarecare, de la 8.00 la 16.00, dar am ales sa imi construiesc propria banca, una de fantezie si imaginatie. Acum, lasand gluma la o parte, cred ca de fapt asta a fost norocul meu, faptul ca am avut sansa de a da viata gandurilor mele, de a transpune pe sticla ceea ce imi trece prin cap. Iar satisfactiile au venit si ele: am filmat pe platourile unde s-au turnat cele mai cunoscute filme din lume. Am reusit in cele peste 200 de clipuri sa ajung aproape pe jumatate din Globul pamantesc.”, a povestit Alex Ceausu.

 Are in plan un lung metraj

Daca pana acum a realizat videoclipuri pentru aproape toti artistii de la noi,  Alex Ceausu isi doreste ca in curand sa faca ceva si pentru el. Regizorul are in plan sa realizeze primul lung metraj din cariera lui, dar proiectele muzicale nu i-au permis pana acum sa treaca la treaba. “Am inceput deja sa lucrez la el, insa, mai e ceva pana cand va fi gata. Pot doar sa spun ca nu este ceva la care va asteptati”, a declarat acesta.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea