Poze rezidentiat

Iata cele mai relevante poze despre rezidentiat de pe acasa.ro

Cele mai citite despre rezidentiat

Meseria de medic - ambitie si studiu, dublate de "chemare"

Meseria de medic este una dintre cele mai vechi din lume.

Au fost stabilite grilele de salarizare din noua lege a salarizarii bugetarilor, pentru personalul sanitar

Personalul medical va avea salarii cuprinse intre 12 milioane si 69 de milioane de lei vechi.

Ce domenii de pe piata muncii din Romania au probleme de personal

Romania are nevoie de medici, traducatori, specialisti in managementul proiectelor pe fonduri UE si specialisti in anumite domenii IT.

Cele mai noi despre rezidentiat

Mesaj terifiant al unui medic! “Daca va fi sa vedeti negru in fata ochilor, dupa asta nu va mai fi nimic. Va fi prea tarziu!”

Un medic din Craiova a transmis un mesaj dur negationistilor si celor care cred in teoriile conspiratiei. Acesta le-a transmic celor care nu cred in virus, vaccin si medici, ca in momentul in care vor ajunge pe un pat de spital, tot medicii vom fi langa ei, adaugand ca Xena si Suprman nu ii vor putea juta.

4 trucuri pentru a ne pastra sanatatea mintala in timpul pandemiei

Frica este cea care ne face mai mult rau decat orice altceva, decat orice problema medicala sau de orice alta natura. Potrivit specialistilor, cu cat atitudinea si starea noastra psihica este calma si pozitiva, indiferent de natura problemei, cat de mare sau grava ar fi aceasta problema, cu atat avem sanse mai mari sa ne fie mai bine; asta deoarece sistemul nostru imunitar este in stransa legatura negativa cu stresul, respectiv pozitiva cu relaxarea si tonusul psihic din viata noastra.

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Sunt fondatorul Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One. In urma cu multi ani, dupa ce am luat contact cu domeniul de beauty, am hotarat sa ma implic profesional si sa activez in aceasta fascinanta lume a infrumusetarii. Experienta si cunostintele medicale m-au ajutat enorm la crearea cursurilor de cosmetica. Frumusetea medicinei si fascinatia fata de estetica imi dau putere de munca si dorinta de a impartasi din cunostintele si din experienta mea.