Retete de Paste

#friptura de miel #reteta paste # pulpa de miel #miel cu miere

Masa de Paste: Friptura de miel cu miere

Daca vrei sa iti surprinzi invitatii la masa de Paste cu o friptura gustoasa si cu o aroma deosebita, poti prepara o pulpa de miel cu miere si ulei de arahide. Se pregateste usor, iar gustul sau este unic.

Ingrediente pentru friptura de miel cu miere:

500 g pulpa de miel
2 linguri de ulei de arahide
2 linguri sos de soia
2 linguri de ghimbir proaspat
200 g miere
2 catei de usturoi
1 lingura de garam masala

Cum se prepara friptura de miel cu miere:

Spala si curata bine pulpa de miel, unge-o cu ulei de arahide si pune-o intr-o tava mare, la cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute. Separat amesteca sosul de soia cu ghimbirul, mierea, usturoiul si garam masala. Scoate tava din cuptor si toarna peste carnea de miel acest amestesc.

Pune tava din nou la cuptor si din 10 in 10 minute stropeste carnea cu sosul din tava.

Cum se serveste friptura de miel cu miere:

Friptura de miel cu miere se serveste calda, cu salata verde, rosii, ceapa verde sau presarata cu patrunjel proaspat.


Sursa foto: blog.welmoed.co.za

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare