INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Retete de Paste

#drob linte #drob vegan #retete drob

Cum sa prepari drob vegan din linte pentru masa de Paste

 

Veste buna pentru persoanele care nu consuma carne! De Paste iti vor putea pregati un drob vegan, foarte gustos si satios.

Ingrediente necesare pentru drob vegan

  • 200 grame de morcovi
  • 150 grame de linte verde uscata
  • 100 grame nuci
  • 100 grame ceapa verde
  • 50 grame usturoi
  • 3 linguri de naut
  • 2 lingurite tarate de psyllium
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2-3 lingurite mix de condimente pentru drob 
  • 1 lingurita boia afumata
  • jumatate lingurita piper verde
  • sare, dupa gust 

Cum sa prepari drob vegan

Mai intai de toate preincazeste cuptorul la 180 de grade. Spala lintea verde in cateva ape, apoi pune-o la fiert. Dupa ce a fiert se scurge bine si se lasa la racit. Marunteste bine morcovii, fie in robot de bucatarie fie pe razatoare, apoi pune-i peste linte. Marunteste si nucile insa nu foarte vin. Pune-le peste amestecul de linte si morcovi. Ceapa verde, usturoiul verde si patrunjelul se toaca marunt si se adauga peste linte si morcovi. Optional, ceapa si usturoiul se pot cali intr-o lingura de ulei pentru mai multa savoare. Peste acest amestec se adauga condimentele, faina de naut, taratele si se amesteca totul foarte bine. Daca amestecul este prea umed mai poti adauga faina de naut. Toarna amestecul intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si lasa pentru 30-50 de minute la cuptor pana se rumeneste. Se scoate si se lasa la racit inainte de servire. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din retete-de-paste

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului