- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 2
- Urmatoarea pagina
Porc in crusta de fistic, cu garnitura de legume
Sursa foto: pangcouver.com
Ingrediente:
- muschiulet de porc cu coaste (6 coaste)
- 400g fistic crud
- 80g pesmet albusurile
- 2 linguri rozmarin
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
- sare
- piper
Pentru garnitura:
- 1 telina alba
- 4 cartofi mov
- 2 tije de apio
- 2 radacini de pastarnac
- 200g morcovi baby
- 75g unt
- sare
- piper
Cum se prepara:
Maseaza bine bucata de carne cu sare si o lingura de ulei de masline. Presara rozmarinul pe aceasta. Asezoneaza apoi cu piper si coace bucata de carne la cuptorul incins la 150oC. Coace carnea timp de 3 ore.
In timp ce carnea se coace, adauga fisticul in blender, alaturi de pesmet, un praf de sare si restul de ulei. Mixeaza bine pana obtii o compozitie nisipoasa. Cand carnea s-a copt, las-o putin sa se odihneasca, apoi tapeteaz-o bine, pe toate partile, cu fisticul.
Coace apoi din nou carnea, la 190oC, pana cand fisticul incepe sa se rumeneasca usor.
Pentru a prepara garnitura, curata legume si spala-le bine. Taie apoi telina si pastarnacul in bucati egale, fierbe-le in apa cu sare si pana cand sunt bine patrunse.
Opareste tijele de apoi si morcovii baby.
Fierbe cartofii in coaja, lasa-i sa se raceasca apoi curata-i si taie-i bucati potrivite.
Cand toate legumele s-au fiert, scoatele pe platouri separate si lasa-le sa se scurga bine. Trage-le apoi, pe rand, intr-o tigaie cu putin unt si asezoneaza-le cu sare si piper dupa gust.
Serveste legumele calde, alaturi de carne.
Sursa foto principala: tenplay.com.au
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 2
- Urmatoarea pagina