Ingrediente
- 500 g castane decojite
- 200 g ciuperci champignon
- 2 cepe galbene
- 2 catei usturoi
- ghimbir (dupa gustul fiecaruia)
- frunzulite de cimbrisor
- sare
- piper verde
Cum se prepara
Incepem cu castanele. Acestea trebuie spalate, apoi le crestam putin cu un cutit. Se dau la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt(eu pun pe hartia de copt putina apa). Se coc la foc mare aproximativ 25-30 min.
Se toaca ceapa, apoi se caleste cu putin ulei de masline, impreuna cu ghimbirul. Se adauga un litru de apa si se lasa sa dea intr-un clocot. Se adauga ciupercile, usturoiul, castanele si se mai fierb aproximativ 15 min.
Se i-a de pe foc, se adauga sarea, piperul verde si cateva frunzulite de cimbrisor, apoi se mixeaza cu blenderul.
Cum se serveste
Va recomand sa serviti supa crema de castane cu putina smantana si crutoane de paine.
Pofta buna!
Chef Cosmin Suceava
Telefon: 0740531898
E-mail: chef.cosmin@gmail.com
Blog: //chefcozmin.tumblr.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Chef-Cozmin/