Cele mai citite despre relicva

Vacante care intra in istorie

Incepe cu judetul Hunedoara daca doresti sa iti reamintesti trecutul poporului tau sau daca, pur si simplu, vrei sa iti initiezi copiii in istoria Daciei.

Concurs: Viata mea in lumea erotica subterana a Japoniei moderne

"Floare de noapte, floare de bar ( Viata mea in lumea erotica subterana a Japoniei moderne)" este un roman despre prostitutie.

Incursiune in lumea mistica

Cartile de la editura Trionic te invita intr-o lume uitata, plina de mister.

Cele mai noi despre relicva

Sistemele de alarma merita banii?

Alegerea unei alarme de la Foxys pentru a fi montata la domiciliu este extrem de utila. Desi la mare moda sunt acum camerele de supraveghere video, un sistem de alarma bun nu trebuie trecut cu vederea. Mai ales ca se poate achizitiona la un pret extrem de convenabil online.

Expertul Acasa.ro, Protosinghel Isaia: De ce avem nevoie de o Catedrala a Mantuirii Neamului?

In Anul Centenarului (care comemoreaza implinirea a 100 de ani de la Marea Unire a provinciilor istorice romanesti si desavarsirea satului national roman), probabil singurul eveniment cu valoare de simbol national il reprezinta finalizarea si sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului din Bucuresti.

Scene infioratoare! Vedete care vorbesc cu sotii morti

Pentru multi dintre noi sunt scene macabre, insa pentru vedetele de mai jos "conversatiile" cu sotii morti sunt ca o alinare si un stimulent puternic de a merge mai departe. Iata care sunt povestile unor nume cunoscute din showbiz, care refuza sa piarda legatura cu partenerii lor de viata trecuti in nefiinta!