Relatii

#ziua indragostitilor 2021 #valentines day #ziua indragostitilor

Ziua Indragostitilor 2021. Sapte idei pentru o seara romantica acasa, de Valentine’s Day

Ziua indragostitilor acasa sau in oras in 2021? Aceasta e intrebarea! Epidemia de coronavirus ne-a obligat sa ne petrecem mare parte a timpului in case, iar primul raspuns tinde sa fie „in oras”, nu-i asa? Sunteti, insa, pregatiti sa faceti fata aglomeratiei si provocarilor?

Greul nu a trecut, desi cifrele sunt ceva mai blande cu noi in ultima vreme, iar restaurantele si cinematografele si-au redeschis portile. Prin urmare, parca varianta „acasa” nu mai suna chiar rau, nu?

De ce sa petreci Ziua Indragostitilor acasa

Ziua Indragostitilor este ziua in care trebuie sa va bucurati unul de altul, nu sa va chinuiti sa gasiti o masa la un local, sa prindeti loc la un film sau sa va inghesuiti prin mall-uri cu toata lumea. Ei bine, si atunci de ce sa nu pregatesti ceva special pentru persoana iubita chiar acasa?

Stim ca in 2020 ati stat mai tot timpul intre aceiasi pereti si ca poate simtiti nevoia de o schimbare de peisaj. Insa mai aveti nevoie de putina rabdare si de deschidere pentru a va bucura de micile placeri ale vietii impreuna.

Iata cateva idei care sa va inspire:

Picnic in sufragerie

Aceasta este o idee minunata pentru seara speciala de Sfantul Valentin. Poti pregati un picnic minunat cu doar cateva elemente de decor si putina imaginatie, transformand sufrageria intr-un spatiu magic.  

Seara filmelor afara

Daca stai la curte si vremea iti permite sau daca un balcon generos si bine incalzit, poti crea un spatiu foarte confortabil pentru a urmari alaturi de persoana iubita filmele preferate cu ajutorul unui proiector si al unui laptop.

Redescoperiti jocul si provocarile

Cautati un joc de cuplu, care sa va ajute sa aprofundati relatia, sa va relaxati si sa va bucurati de o conversatie fluida. Daca nu il gasiti, creati propriul joc al provocarilor: faceti hartiute cu diverse intrebari (cate 10 pentru fiecare) si puneti-le intr-un bol. Fiecare extrage cate un biletel, pe rand, si trebuie sa raspunda la intrebarile menite sa va ajute sa va cunoasteti mai bine unul pe celalalt. Puteti „condimenta” lucrurile cu provocari indraznete pentru cel care nu raspunde tocmai corect.

Degustare de vinuri pentru doi

Pe langa bucuria savurarii unui pahar delicios cu vin, o degustare este o idee minunata pentru iubitorii de vin si branzeturi. Poti organiza totul la tine acasa, achizitionand mai multe sticle de vin pe care poate ati vrut sa le incercati de-a lungul timpului, pe care sa le savurati pe rand, „asortandu-le” cu gustari deosebite. Este un „proiect” ce are, totusi, nevoie de timp pentru a fi pregatit ca la carte.

Noapte de jocuri video

Stim, nu suna deloc romantic, insa daca sunteti un cuplu care iubeste jocurile video, o noapte speciala de jocuri in doi poate fi o idee geniala. Trebuie doar sa gasiti jocuri care se pot juca in doi.

Mancare de la restaurantul preferat, in confortul propriei locuinte

Cine a zis ca daca stati acasa nu va puteti bucura de o masa ca la restaurantul preferat? Trebuie doar sa verificati daca acesta face si livrari la domiciliu sau are serviciu de comenui cu ridicale personala si „cazul” este rezolvat. Ca sa nu mai spunem si ca este mult mai comod decat sa gatiti!

Noapte de karaoke in doi

Daca inainte ca pandemia sa ne inchida in case erati iubitori de karaoke, ar fi o idee minunata sa recreati atmosfera in siguranta casei. Va relaxati, cantati si va bucurati de o noapte de karaoke doar pentru voi doi. Atentie, insa, la orele de liniste, daca stati la bloc. Nu ati vrea ca vecinii mai putin intelegatori sa va strice „petrecerea”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare