Relatii

# varste inselat #predispozitie inselat #relatie #inselat #cuplu

Varstele la care suntem predispusi la inselat

Cercetatorii de la Universitatea New York au reusit sa identifice perioadele din viata in care probabilitatea de a ne insela partenerul este foarte mare, scrie adevarul.ro

Astfel, din 8 milioane de barbati inregistrati ca membri ai unui site de dating, aproape 1 milion aveau varsta de 29, 39, 49 sau 59 de ani. De asemenea, barbatii aflati in cautarea unor relatii extraconjugale care aveau varstele amintite erau cu 18% mai multi decat membrii masculini de alte varste. Aceeasi situatie s-a verificat si in cazul femeilor, chiar daca numarul reprezentantelor sexului frumos a fost mai mic decat al barbatilor, se arata in Wall Street Journal.

In urma studiului, cercetatorii au tras concluzia ca oamenii implicati intr-o relatie sunt cel mai predispusi la infidelitate in anul in care schimba prefixul, deci intre 29 si 30 de ani, 39 si 40 de ani etc. De aceea, cercetatorii sunt de parere ca persoanele casatorite sau implicate in relatii de durata trebuie sa fie foarte atente la incheierea acestor cicluri de zece ani, luand in calcul tocmai faptul ca riscul de infidelitate creste semnificativ in aceste perioade.

Sursa foto: topcellphonetracking.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare