Relatii

#matrimoniale Romania #primele intalniri #site dating #dating online #sarbatori #matrimoniale

Invitata la parintii lui de sarbatori? Cum faci o impresie de nota 10

L-ai cunoscut pe un site dating, gen Sentimente.ro, iar restul e istorie: traiti o frumoasa poveste de dragoste de cateva luni bune deja si ati ajuns in acel punct al relatiei in care este evident ca lucrurile intre voi devin tot mai serioase. Intr-atat de serioase, incat parintii lui te-au invitat la ei de sarbatori, ca sa va cunoasteti. Inainte sa te alarmezi, iata cum poti face o impresie de nota 10!

Contrar opiniei generale, prima intalnire cu parintii jumatatii tale nu reprezinta un motiv de panica si stres. De fapt, tot ce ai de facut este sa fii tu insati – in definitiv, baiatul lor s-a indragostit de tine, deci esti o femeie minunata! – si sa acorzi atentie unor mici detalii care fac diferenta. Cum ar fi…

Afla mai multe despre familia lui

Daca ai fost invitata la masa de sarbatori, inseamna ca trebuie sa afli cat de multe informatii poti nu doar despre parintii lui, ci si despre alte rude (frati, surori, veri, unchi, matusi etc.). Scopul acestui demers? Acela de a gasi cu mai multa usurinta punti de legatura care sa te ajute sa spargi gheata si sa eviti momentele stanjenitoare de tacere.

In plus, tot asa poti te pui la curent cu subiectele delicate – in afara celor standard, precum politica si religia – pe care n-ar fi tocmai indicat sa le abordezi cu rudele lui…

Imbraca o tinuta feminina, dar adecvata ocaziei

Poate ca arati nemaipomenit in blugi si pulover, dar, din moment ce aceasta este prima data cand te intalnesti cu parintii lui, iar ocazia este una festiva, adopta o tinuta in consecinta. Nu te stradui prea mult, alegand o rochie prea eleganta si/sau prea sobra. O rochie cu croiala simpla, adaptata siluetei tale, fara accesorii inutile, decolteu adanc sau de lungime prea scurta, este o alegere isteata si 100% sigura.

Da o mana de ajutor

Odata ajunsa in casa parintilor lui, este firesc sa te simti timorata si sa nu stii cum ar trebui sa te comporti. Ei bine, o regula pe care ar trebui intotdeauna sa o respecti este aceea de a da o mana de ajutor gazdei, de la pusul mesei de sarbatoare la stransul ei si spalatul vaselor. Poate ca parintii lui vor insista ca nu este nevoie, dar gestul tau va impresiona placut cu siguranta.

Telefoneaza pentru a le multumi

In ziua urmatoare evenimentului, un gest frumos, care denota recunostinta de a fi fost invitata la masa, este acela de a le telefona parintilor lui pentru a le multumi, inca o data, pentru tot. Odata bifat si acest pas, vei fi ca si intrata in familia lui!

Cum a decurs prima ta intalnire cu parintii lui?

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului