Relatii

#partener #prieteni #iubire #familie

Felul in care te trateaza partenerul tau spune mult despre cat te iubeste

Felul in care te trateaza partenerul tau spune multe despre cat te iubeste. Comportamentul pe care partenerul tau il are fata de tine vorbeste mult despre cat te iubeste, de aceea nu trebuie sa analizezi excesiv mesajele sau cuvintele, ci sa fii atenta la modul in care se comporta cu tine in diferite circumstante.

Daca este vorba despre viata in cuplu, pot exista mai multi factori care te ajuta sa stabilesti ce simte sotul tau fata de tine, in functie de atitudinile pe care le are atunci cand sunteti cu prietenii, cu familia sau chiar in fata copiilor.

In fata copiilor


Daca atunci cand este vorba de copii, el este intotdeauna de partea ta, iti sustine deciziile, mai ales cand ii corectezi, nu raspunde niciodata urat in fata lor si evita luptele, scazandu-ti autoritatea, este un semn ca te iubeste cu adevarat si te respecta. Din moment ce considera ca stii ce este cel mai bine pentru copiii vostri si nu se indoieste de deciziile tale.

Daca, dimpotriva, partenerul tau nu sustine deciziile tale si le tine partea copiilor atunci cand le atragi atentia, te suna exagerat sau ii alinta dupa o mustruluiala din partea ta, este foarte probabil ca acesta sa nu aiba incredere completa in deciziile parintesti.

In fata prietenilor si familiei


Daca partenerul tau se bucura sa impartaseasca momente cu prietenii sau familia si cu tine, este un semn ca stie unde este locul tau si nu se teme ca cunostintele sale te vor cunoaste. Se simte confortabil si ii place cum esti, ca incerci sa ai o relatie buna cu oameni importanti pentru el. Este ceva ce apreciaza.

Daca, pe de alta parte, el nu doreste niciodata sa te duci cu el cand iese cu prietenii sau ascunde ca ajunge sa-i vada, sau daca ies si fac glume misogine in timp ce esti de fata, nu este un semn bun. Nici faptul ca ii place sa faca lucrurile doar cu familia si se supara cand trebuie sa-i vada pe ai tai.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare