Relatii

#semnificatii sarutari #sarutari #semnificatii #relatii #cuplu #dragoste #inceput relatie #viata de cuplu

Dragostea din detalii! Stii ce semnifica aceste gesturi?

 

Se intampla uneori sa nu intelegi semnalele trimise de o alta persoana, sa iti fie greu sa decodezi mesajul. Asta poate deveni frustrant si poti ajunge sa pierzi multe sanse de a-ti gasi jumatatea sau de a-ti exprima dragostea fata de cei dragi.

Noi am descoperit cateva semnificatii ale unor gesturi pe care le intalnesti zilnic, dar a caror semnificatie a scazut considerabil in ultimul timp. Oamenii nu mai sunt atenti la gesturile mici si tind sa le ignore sau sa nu le bage in seama. Iar o asemenea atitudine nu te va ajuta in relatiile interumane, din contra se poate sa pierzi oameni de-a lungul vietii pentru ca nu ai inteles exact ce cautau ei la tine sau nu ai inteles mesajele/ semnalele pe care ti le trimiteau. Noi vrem sa te ajutam intr-o oarecare masura si iti vom enunta cateva semnificatii ale unor gesturi comune.

Sarutul pe frunte este unul dintre cele mai frumoase gesturi. Este intim si nu este genul de sarut pe care il oferi oricui. Adesea, o asemenea sarutare inseamna ca persoana aceea te-ar vrea in viata sa pentru totdeauna si ca se teme sa nu te piarda vreodata. Pe de alta parte, pupatul pe obraz este un gest de amicitie si nu unul de curtoazie. Cand cineva te pupa pe obraz inseamna ca te considera apropiat, ca ii esti prieten, dar nimic mai mult.

Sarutatul mainii a devenit un semn de respect, dar acesta poate fi si un gest plin de sentimente pasionale. Se poate ca atunci cand cineva iti saruta mana sa vrea sa iti transmita faptul ca te adora, ca ar face orice sa te tina aproape si ca nu s-ar imagina vreodata fara tine.

Daca cineva te saruta pe gat atunci trebuie sa stii ca acea persoana te vrea alaturi de ea pentru totdeauna, nu ti-ar mai da drumul vreodata si ar muta muntii din loc pentru tine. Tot ce ai de facut este sa deschizi bine ochii si sa descoperi semnele din jurul tau. Trebuie sa mai stii ca daca esti sarutata pe umar atunci cineva incearca sa iti transmita ca te doreste foarte tare.

Bineinteles mai exista si sarutul, sarutul asa cum il intelegem cu totii. Nu cred ca acest tip de sarut mai are nevoie de vreo descriere: in el se afla cele mai profunde sentimente si cele mai ascunse dorinte. Atunci cand cineva isi face curaj sa te sarute sa fii sigur ca te iubeste. Nu saruti pe oricine iti iese in cale, faci acest lucru doar cu o persoana care inseamna cu adevarat ceva pentru tine.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai intalnite tipuri de sarutari si ce ar putea sa insemne, dar nu uita sa fii mereu atent la ce se intampla in jurul tau si nu uita ca detaliile fac diferenta. Nu ignora niciodata atentia pe care ti-o ofera cineva si nu-i neglija nevoile. Timpul este limitat, iar noi ii suntem datori sa il traim din plin.

Sursa imagini: Unsplash.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului